Айде, избирайте новите лица Румен Гечев, Мая Манолова, Корнелия, Татяна Дончева и Мика Зайкова, че да ви оправят...

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Айде, избирайте новите лица Румен Гечев, Мая Манолова, Корнелия, Татяна Дончева и Мика Зайкова, че да ви оправят...

110413
на 05.03.2021
Айде, избирайте новите лица Румен Гечев, Мая Манолова, Корнелия, Татяна Дончева и Мика Зайкова, че да ви оправят...

Познати от цял свят се жалват: "Прибираме се в България, при нас не се живее. Ще си дойдем да подишаме малко въздух, да разкараме маските, да отидем на кръчма, да се ваксинираме."

препоръчано

Отвсякъде го чувам – Гърция, Италия, Испания, Дубай, Англия, Германия.

А иначе у нас – може би единственото място, където “се диша”, всичко живо мрънка.

Хейтът е национален спорт. Няма инициатива, която да не се приеме „на нож“. Негацията и нихилизмът са се превърнали в емблема на „прогреса“ и „добрия вкус“.

Поне в тъй наречените „национални телевизии“ и социалните мрежи.

Ако не мрънкаш, а работиш, си ретроград или лакей на "хунтата". 

Чрез омраза към обновление!

Тъпо е, че не оценяваме това, което имаме. Не сме Рая на Земята, но не се и пържим в деветия кръг на Ада.

Икономиката ни е с по-добри показатели отвсякога. Нивата на безработица и инфлация – също. Кредитният рейтинг хвърчи в небесата. Най-стабилни сте в ЕС насред пандемията, казват експерти. Но...угодия няма.

Ако четеш определени медии, както и „инфлуенсърите“ - многознайковци и всичколози във фейсбук, ще решиш, че живеем в диктатура от Третия свят.

Всеки плямпа и псува на воля властта, ревейки, че има цензура и му потискат гражданските права.

Всеки е специалист по всичко. И най-вече по ваксините и зелените коридори.

Довчера не искаха да ги ваксинират - щели да ги чипират или убият.

Днес масов вой - къде са ни ваксините, убийци?

Тая медицина…защо изобщо трябва да се изучава в университет, след като цял народ е компетентен, макар и без образование?

Президентът обяснява, че държавата е „блато“, според вицепрезидентката е „срутище“. Това е шаманизъм, който цинично и ритуално се практивува на национални празници, когато повече отвсякога трябва да сме единни. Омагьосват ни да не вярваме на очите и джоба си, а на идеологически внушения.

Кой има интерес? Все същият неизтребим комунизъм, който за близо половин век съсипа държавата, и сега жадува реванш. Все същото зло. 

Айде, изберете си Румен Гечев, Корнелия Нинова, Мая Манолова, Татяна Дончева, Мика Зайкова, Слави Трифонов и останалите „нови“ и „морални“ лица, че да ви оправят…

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание - Мика Зайкова обърка имената на половината (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание - Мика Зайкова обърка имената на половината (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това