АКАДЕМИЧНА РЕВОЛЮЦИЯ! "Възраждане" се изгаври жестоко с Денков: Сапуните да се казват сороси, а парцалите за мръсна пяна - денковчета

Епицентър

АКАДЕМИЧНА РЕВОЛЮЦИЯ! "Възраждане" се изгаври жестоко с Денков: Сапуните да се казват сороси, а парцалите за мръсна пяна - денковчета

124108
на 06.03.2024
АКАДЕМИЧНА РЕВОЛЮЦИЯ! Възраждане се изгаври жестоко с Денков: Сапуните да се казват сороси, а парцалите за мръсна пяна - денковчета
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тежка гавра с Николай Денков от "Възраждане"! На премиера в оставка да бъдат кръстени сапуни предложи Костадин Костадинов.

препоръчано

"Днес е черен ден за българската демокрация! Авторът на "Разработване на бързомиещи се шампоани с цел икономия на вода", мислителят, завещал ни епохалния труд "Несферични сладоледени частици", философът, създал "Разработване на съвършеното блокче сапун", визионерът, оставил като дар на цялото човечество гениалното произведение "Тенденции при развитието на производството на пени и емулгатори", подаде оставка! На кого ни оставяш, Соросе? Кой ще се бори с Путин сега? Кой?", избухна Костадинов в социалната мрежа.

"Още утре Възраждане ще внесе предложение в чест на гениалния творец, мислител, философ, академик и изобретател Сорос Денков от тук насетне сапуните да се казват сороси, а парцалите, с които се забърсва мръсната пяна, да се казват денковчета. 

Името на този велик човек не бива и не може просто така да премине в историята. Трябва да го помним навеки!", добави председателят на "Възраждане".

Тази сутрин Николай Денков се яви в пленарната зала, но без министрите в кабинета си. Той взе думата пръв, но след това си тръгна от залата. Очаквана това предизвика масово възмущението сред опозиционно представените парламентарни групи. 

В крайна сметка оставката на Денков бе приета от депутатите с 216 гласа "За".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК