Ако Пригожин повали Путин, става по-страшно. Кой го активира

Епицентър

Ако Пригожин повали Путин, става по-страшно. Кой го активира

83575
на 24.06.2023
Ако Пригожин повали Путин, става по-страшно. Кой го активира
Автор:   Цветан Фиков

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Само не си мислете, че ако бунтът на Пригожин, да речем, победи, това ще спре войната в Украйна.

препоръчано

Първо, не забравяйте причината, че той избухва заради недоволството на Пригожин и неговата Вагнер от липата на адекватно снабдяване на фронта от страна на генщаба, за да може да удържа превзетите позиции от неговата частна армия.

Следователно изводът е: Пригожин иска да напредва в Украйна, но няма с какво.

Второ, дори да победи (което е съмнително), той ще продължи политиката на Кремъл в района, дори повече, тя ще ескалира още по-силно по посока Украйна. За да изригне по този начин, някой му е натиснал копчето “старт”. Едва ли на своя глава си е повярвал, че може да сваля властта.

Трето, свалянето на Путин не е решение на проблема в Русия, защото КГБ държи юздите на елита в Кремъл, както и на Путин. Заблуда е, че Путин еднолично управлява и не обслужва интереса на хардлайнерите в Кремъл. Ако беше така, отдавна да са го бастисали и заменили с друг КГБ-фугирант.

Цветан Фиков

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът от Галъп Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако... САМО В ПИК TV! Социологът от "Галъп" Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако...
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК