Ако сте пушачи, или живеете в мръсен град, вижте как да спасите дробовете си

Здраве

Ако сте пушачи, или живеете в мръсен град, вижте как да спасите дробовете си

9027
на 18.11.2015
Ако сте пушачи, или живеете в мръсен град, вижте как да спасите дробовете си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Първото нещо, което трябва да отбележим е, че пушачите – пасивни и активни, както и жителите на големите градове, трябва да се грижат за дихателната си система. Това се дължи на факта, че тяхната дихателна система е най-податлива на различни заболявания. Най-често срещаните заболявания включват астма, бронхит и различни видове кашлица. За щастие, има една рецепта, която помага за изчистване на белите дробове. Учените казват, че съставките на тази рецепта могат дори да предотвратят рак. Затова не отлагайте! Започнете да прочиствате белите си дробове с ето тази рецепта:
Съставки:
1 малко парче корен от джинджифил;
2 ч.л. куркума;
400 грама чесън (обелен и нарязани на четвъртинки);
400 грама захар (може и нормална, но за предпочитане е кафява захар).
Начин на приготвяне:
Налейте литър вода в подходящ съд, сложете на огъня и добавете захарта. Когато започне да ври, добавете чесъна, настъргания джинджифил и куркумата. Изчакайте, докато сместа заври. След това отстранете от котлона и оставете да се охлади до стайна температура. Дръжте напитката в хладилник.
Как да използвате така получената смес?
Взимайте по 2 супени лъжици от тази смес след закуска и вечеря.
За най-добра детоксикация: направете си горещ душ и вдишвайте етерично масло от евкалипт.

препоръчано

/lekuva.net

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК