Актрисата Екин за наш Гришо: Това е част от личния ми живот (ВИДЕО)

Тенис

Актрисата Екин за наш Гришо: Това е част от личния ми живот (ВИДЕО)

40601
преди 4 часа
Актрисата Екин за наш Гришо: Това е част от личния ми живот (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Актрисата и модел Екин-Су Чулчулоглу разкри, че действително се познава с тенис звездата Григор Димитров, както и че са приятели.

препоръчано

Медиите на Острова обявиха новината за двойката преди дни, тъй като следят отблизо популярната на местно ниво 30-годишна дама.

Тя е интересна за таблоидите след участието си в риалити шоуто “Островът на любовта“ през 2022 година.

"Ние сме приятели, в контакт сме, но това е част от моя личен живот", заяви лаконично Екин-Су Чулчулоглу, запитана от водещия за нейна евентуална връзка с българския тенисист.

Според информации, самата актриса, която има и турски корени вече е споделила, че често се чува с Григор Димитров. Посочва се още, че двамата са били засечени заедно във френската столица.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК