Актьорът Краси Ранков с 1000 лева пенсия

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Актьорът Краси Ранков с 1000 лева пенсия

14630
на 15.02.2022
Актьорът Краси Ранков с 1000 лева пенсия
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Краси Ранков се вля в армията на пенсионерите. Актьорът от "Полицаите от края на града" получава месечен доход за прослужено време и старост от миналия октомври.

препоръчано

А сумата, която му превеждат от НОИ, е доста прилична. "Правени са ми големи удръжки за осигуровки през годините, затова пенсията ми е добра. 1000-та лева, които вземам, са ми достатъчни, за да си живея нормално в Балчик. Край морето се грижа за кучето, котката и градината, а през пролетта и лятото се виждам с приятели", сподели известният актьор и режисьор пред столичен таблоид.

След което допълни, че поставеният от него спектакъл "Капан за самотен мъж" продължава да се радва на значителен интерес.

Наскоро Краси участвал в кастинг за US филм, който ще се снима в северната ни съседка. Одобрили го, но после му съобщили, че румънец ще поеме ролята.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО)
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК