Акция "Морал" в Пловдив - погнаха проститутките на “Скобелева майка”

Региони

Акция "Морал" в Пловдив - погнаха проститутките на “Скобелева майка”

5658
на 22.04.2021
Акция Морал в Пловдив - погнаха проститутките на “Скобелева майка”
Автор:   ПИК

Да бъдат предприети спешни мерки за ограничаване достъпа до бившия общински паркинг в квартал “Скобелева майка” решиха заместник-кметът по транспорт на Община Пловдив Тодор Чонов и кметът на район “Тракия”.

препоръчано

Те извършиха проверка на място по повод множество сигнали на граждани за нарушаване на обществения ред от проституиращи жени с фриволно поведение. 

Освен физическата преграда, предстои да бъдат монтирани знаци, които указват, че влизането е забранено. Това ще даде възможност нарушителите да бъдат глобявани.

Освен това ще бъде извършен и спешен оглед и да започне ремонт на осветлението на паркинга. 

“Предприехме незабавни действия, които целят да гарантират спокойствието на гражданите. Проведохме разговори и с компетентните органи да бъдат засилени проверките на тази територия”, заявиха Тодор Чонов и Костадин Димитров. 

Сподели:
Бомба x
Една чаша зелени листни зеленчуци на ден пази от сърдечни заболявания Една чаша зелени листни зеленчуци на ден пази от сърдечни заболявания
ПИК TV x
1000 българи извикаха Оставка, Радев! след призива на Стъки. Не ги уплаши ветото на Борисов (ВИДЕО/СНИМКИ) 1000 българи извикаха "Оставка, Радев!" след призива на Стъки. Не ги уплаши ветото на Борисов (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това