АКЦИЯ: Прокуратурата и "Вътрешна сигурност" влезе в Трето районно в Пловдив - задържан е шефът на управлението (ОБНОВЕНА)

ГОРЕЩО

АКЦИЯ: Прокуратурата и "Вътрешна сигурност" влезе в Трето районно в Пловдив - задържан е шефът на управлението (ОБНОВЕНА)

41808
на 19.05.2021
АКЦИЯ: Прокуратурата и Вътрешна сигурност влезе в Трето районно в Пловдив - задържан е шефът на управлението (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Прокуратурата и служители на "Вътрешна сигурност" влязоха в сградата на Трето районно в Пловдив.

препоръчано

Според запознати, най-вероятно ще бъде извършена проверка на ръководството и работата на управлението, разкрива повече за акцията "Марица".

Забеляза се и присъствието на комисар Димитър Събчев, който в момента ръководи пловдивската полиция.

Задържан е шефът на Трето районно в Пловдив Самуил Хаджиев, съобщава пък Plovdiv24.bg. За кратко време той се издига от патрулен полицай сержант в Четвърто районно, през инспектор в Пазарджик, началник на райнното в Раковски до началник на Трето районно.

Самуил Хаджиев е роден през 1987 година в Кричим. През 2017 г. е добил бакалавърска степен по специалност "Защита на националната сигурност“ във Варненски свободен университет. В системата на МВР започва работа през 2011 г. като полицай в РДГП "Елхово“.

От  2013 г. заема същата длъжност, а впоследствие става и старши полицай, в сектор "Охрана на обществения ред“ в Четвърто РУ – Пловдив. В периода  2014-2015 г. е младши разузнавач в сектор "Криминална полиция“ на същото подразделение, а през 2018 г. е назначен като разузнавач в отдел "Криминална полиция“ при ОДМВР – Пазарджик.

От 21 август 2019 г. е полицейски инспектор в сектор "Охранителна полиция“ на Шесто РУ – Пловдив. След това засатва начело на РУ Раковски. От зимата на 2020 година е шеф на Трето районно.

За постигнати високи професионални резултати по време на службата си в МВР е награждаван многократно.  

Заедно с него е задържан и друг служител на полицията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК