Александър Йорданов гневен: Олигархомафията с лоби в новото НС - по сценарий се прегърнаха "протестърите" с БСП и ДПС

Акценти

Александър Йорданов гневен: Олигархомафията с лоби в новото НС - по сценарий се прегърнаха "протестърите" с БСП и ДПС

70666
на 15.04.2021
Александър Йорданов гневен: Олигархомафията с лоби в новото НС - по сценарий се прегърнаха протестърите с БСП и ДПС
Автор:   ПИК

"Има ли олигархомафията лоби в новото НС? Май има, ако съдим по това как по сценарий се прегърнаха "протестърите" с БСП и ДПС", написа гневно в профила си във "Фейсбук" евродепутатът Александър Йорданов, бивш председател на парламента. 

препоръчано

Йорданов коментира Де бъ така: "Тъжна вест! С включването си в новото лявопопулистко мнозинство днес почина т.нар. угоднически от медиите "градска десница"." "Новото мнозинство: ИТН, БСП, ДПС, ДБ и "Изправи се. Мутри вън!" Целунаха се. Съешиха се. Неокомунизъм и популизъм в действие!", написа той.

"Нов парламент с мнозинство на левите, либералните и популистките партии. Десницата, ГЕРБ и СДС, е в опозиция. Боже, пази България! Първо впечатление: настъпление на хаоса и дестабилизацията. Мерак за власт на неподготвените", категоричен е в коментара си Александър Йорданов. 

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 200
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това