Александър Ненков от ГЕРБ към Капон след екшъна в парламента: Познаваме се от опашката пред кабинета на Борисов!

Акценти

Александър Ненков от ГЕРБ към Капон след екшъна в парламента: Познаваме се от опашката пред кабинета на Борисов!

324380
на 13.04.2021
Александър Ненков от ГЕРБ към Капон след екшъна в парламента: Познаваме се от опашката пред кабинета на Борисов!
Автор:   ПИК

Преди малко една госпожа казала по телевизора, че не ме познава... Познаваме се, госпожо, познаваме се! От опашката пред кабинета на Бойко Борисов". Това написа депутатът от ГЕРБ Александър Ненков по повод твърденията на Мария Капон, че не се познават.

препоръчано

"И да напомня още нещо - придружаваше Ви още един борец с “мутрите”. @Мария Капон, опаковката Ви е по-важна от съдържанието", написа още Ненков.

Както ПИК първо съобщи, грозен панаир се е разиграл на първата сбирка на парламентарните партии в Народното събрание.

Тъй наречената "контактна група" се е събрала в кулоарите на парламента, за да обсъди процудерни казуси преди първата сесия. Представителката на "Изправи се - мутри вън!" Мария Капон настоявала депутатите от ГЕРБ да бъдат настанени само в задните редици на пленарната зала, без близък достъп до трибуната и президиума.

Представителят на ГЕРБ Алексанър Ненков се възпротивил и нарекъл идеята "репресивна" спрямо най-голямата парламентарно представена партия.

Капон тогава заплашила директно: "Това е само началото, свиквайте, ще видите какво ви чака!"

По-късно тя опитала да отрече скандала и дори заявила, че не го познава, което бе опровергано от Ненков.

Мария Капон беше избрана за народен представител от "Изправи се! Мутри вън!" от Пловдив. Това се случи, след като единият от самопровъзгласилите се като "Отровното трио" - Николай Хаджигенов, реши да бъде депутат от 25-и МИР в София и отстъпи мястото на Мария Капон в Пловдив.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това