Вход
София
Времето в София 17 o C

Александър Ненков от ГЕРБ разобличи самозабравилата се Деси Радева: НСО да карат в насрещното, защото отива в някакъв магазин?! Тук въпросът опира до морал!

Александър Ненков от ГЕРБ разобличи самозабравилата се Деси Радева: НСО да карат в насрещното, защото отива в някакъв магазин?! Тук въпросът опира до морал!

на 25.11.2018
53210
40
Александър Ненков от ГЕРБ разобличи самозабравилата се Деси Радева: НСО да карат в насрещното, защото отива в някакъв магазин?! Тук въпросът опира до морал!
Автор: ПИК
25.11.2018
40
53210

Зачестилите пътни инциденти с кортежа на президента и неговата съпруга станаха обект на гневни коментари и обсъждания. Самозабравилото се семейство Радеви демонстрира не просто липса на респект към законите и прилагането им, но и очевидно пренебрежение към обществената негативна нагласа към подобни нагли прояви. НСО все повече деградира като авторитет, а лакейското поведение на служителите й към "първата дама" буди все повече негодувания. 

Коментар по темата направи и депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.

"Аз съм напълно убеден, че в една правова държава законите трябва да се спазват от всички. Да, НСО са със специален режим на движение, но по мое мнение само когато съответната персона се налага да бъде бързо придружена, когато има елемент на спешност. Включително тук влиза и КАТ. Прави ми впечатление, че понякога без да има специален режим, нарушават правилата. Лично мен това винаги много ме е дразнело. Без екстремна ситуация и специален режим, те трябва да спазват законите", заяви той пред "Трибюн.бг".

"Факт е, че може да се стигне до много по-сериозен инцидент, при който да пострадат хора – както цивилни, така и служители на НСО. Последните наистина рискуват живота си всеки ден в ситуациите, когато предпазват една ВИП персона. Те трябва да са готови всеки един ден, по 24 часа, за една такава рискова ситуация. Вярвам, че когато няма такава спешност, когато няма екстремна ситуация е хубаво да спазват правилата за движение по пътищата. Всички искаме да живеем в държава с правила, които се спазват", допълва депутатът.

"Не трябва да се прекалява. Когато една кола е в спешност и със специален режим, може да си позволява да кара в насрещното. Но специално ситуацията за движение Това е абсолютно вина на самата персона, защото тя може да каже на служителите на НСО, че няма спешна работа, че не бърза. А вместо да заобиколят, те минават в насрещното. Няма как да се съглася, че тук има някаква екстремна ситуация, която налага самите служители да предприемат тези действия. Естествено, че самите ВИП-персони не определят начина на работа на служители, но аз съм убеден, че ако самата госпожа не бе помолила и не е изразила желание бързо да се стигне до някъде, служителите на НСО са щели да минат по нормалния ред", заявява още Ненков.

Той е категоричен, че не може отиването в един магазин да бъде презумпция да се мине в насрещното: "Абсолютно тук въпросът опира до морал. Всяка една ВИП персона може да съобрази графика със задачите си. Вчера говорих с г-н Главчев, който беше председател на НС и той сподели, че винаги е казвал на служителите на НСО да спират на пешеходна пътека, да спират на светофари. Ако не се налага нещо свръх екстремно – да се спазват правилата. Вярвам, че всеки един гражданин уважава работата на НСО, но е възможно самите ВИП-персони в тези коли да имат малко по-висок праг на морал и да не поставят останалите граждани в риск".

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(40)
1
АЙНОТО ОТ ГЕРБ
2
Много обичам да ми говорят за морал такива като Ненков. Цялото семейство Ненкови най-морално е узурпирало властта в държавата - бащата конституционен съдия, майката председател на КЗК, синчето депутат и тръгнало да ми говори за морал и демокрация. А бе я къш оттук, взимайте си морала и си го занесете на м@йната си.
3
То опира и до морал,возенето на бистришките тикви в правителствен самолет.
4
Маминото и татовото дженджърче!!!!
5
Ами щом е така , скарай им се на НСО , бе комсомолец !
6
може да разобличи единствено на майка си оная работа...
7
ТУК ВЪПРОСЪТ НЕ Е НА МОРАЛ САМО !!! БАБА МИ КАЗВАШЕ РАЗУМ НЯМА СИНЕ, РАЗУМ ДА СЕ РАЗУМЕЕ !!! ИЛИ КАКТО КАЗВАТ РУСНАЦИТЕ - ЕСЛИ ЧЕЛОВЕК ДУРАК, ТО ЭТО НА ДОЛГО, НО ЕСЛИ ЧЕЛОВЕК ТУПОЙ, ТО ЭТО НАВСЕГДА !!!
8
Нормално ли е министър от Герб да живее в мезонет 180 квадрата отдаден му даго ползва просто ей така на аванта от кумова срама ? Дори и наем не плаща хаха .
9
Да започнеш трудовия си стаж на 26-годишна възраст като депутат, да си на 34 години и да си бил само депутат, нареден на държавната копанка и гласуващ безумни закони, тати конституционен съдия, а мама оправя конкуренцията, ово е морал. Нов морал, както ни обещаха от ГЕРБ още в първата си предизборна кампания. Това са новите морализатори, не ги бъркайте с новите варвари, тези са по-изискани, по-речовити, някои дори са получили образованието си в помощните училища, поради което се чувстват длъжни да раздават акъл на килограми.
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
от Организираната престъпна група ГРОБ и то горкото се в включи в хора за оплюването на президентската съпруга.
14
Абе, айде байгън от тази Деси !!! До гуша ни дойде и Деси ,и от Руменчо и от татю му Георги !!! И слепите видяха ,и глухите чуха - Радеви са цървули ,които лумпенизираната част от българите ,турците и циганите ( с помоща на Кремъл и с малко парици от дрога ) ни бяха натрапени за Президент и "първа дама" ! (ПП . Не знам как се намират идиоти ,които пишат за щурмовака - римски пехотинец Деси ,като за първа дама ?!) Та ,понеже са цървули видяли се с власт и пари и за това .... чисто и просто се уср.ха ( ама - до ушите) , НО - благодарение на тъпотията на избралте ги - ще ги търпим още две години - това е !!!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Какво е общото между мен и него?????? Това че аз съм пенсионер с 220 лева пенсия за 38 години трудов стаж! И знайте че много предишни имат много грехове!!!
17
А къщата в БарЦелона? А бистришките тигри? А още 16 милиарда дълг, похарчен незнайно къде? А най- скъпите, но лошо построени магистрали, а.....
18
Ненков, ние този морал и този манталитет го познаваме, вие ни кажете кога ще ги озаптите. С добро няма да стане. Колкото по рано почнем да ги притискаме тези селски пръчки, толкова по добре.
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Едноуставникът комплексар Каун Кърмит Радев не си гледа задълженията, само интриги, укази за гражданство, грипени и опери за Деска Простакеса с Мерцедеса са му в програмата. Това е причината Бойко и неговата работа да върши, като обединител на нацията!
22
Това вчерашно лай.о стана депутат на 19 години... А всички гласували за него са едни идиоти!!!
23
Мерцедеса на принцеса Деса има похвала от генерала,че кара по тротоара !
24
Не'до'дялко, Не'до'дялко, Много мъка!!!
25
Ако не се налага нещо свръх екстремно??!! Тоз е много учуден или …….. му е голям. Какво не му е екстремното: 1. Още ден, два ще е Деса у резиденцията, която си е барнала за бах майка му и колко кинти, кат че ли доживот ще е у нея. 2. Когато цял живот си изкарвал месеца с 180 лева (разбирай поне 30 дена), ти знаеш ли колко е екстремно да харчиш 35000 на месец, с мъж дето чорапите и потниците му са зелени, от служебните? 3. Знаеш ли що е екстремно не достигане на време, когато хора / коли / бензин / пари / фантазия …. са ти без ограничение, а денят е само 24 часа и ти иде да са убийш задедо ти се сере, а времето лети и никой няма да ти върне тази златни десетина минути?
26
Спрете с тия глупости!Защо не стачкувате,когато всяка есен си дигат заплатите с по 200-100лева!Трябва ни ПИНОЧЕТ!Тогава ще се оправим!
27
Импийчмънт веднага!!! ГЕРБ няма да позволи България да има хетеросексуален президент!!!
28
къде ни е единението ,българи?В случайкато този ,в който се нарушават правила и не се спазват закони ,ако не сме единни ,в какво ще сме ?А то инак лесно и за единение ,и за патриотизъм ,и за борба с корупцията да приказваш.А кога опре до теб ,до хората от твоята партия ,до държавниците ,за които си гласувал ,да дърпаш назад и черното /създали са и неведнъж риск за участниците в движението от НСО/да наричаш бяло!
29
Това боклуче е изсрано от комунистически гъз !
30
Аз и той сме единни! Тези от миналото ни натикаха в кучешки гъ...!
31
отговор на коментар
Е, вече си разбрал - да, това е целта на ПИК и ГЕРБ- на всяка цена всеки ден да има по една лоша новина за РР! Дори, когато не става дума за вина, да бъде виновен. Ако не той, някой от семейството му! Докато ви омръзне и решите, че той е най-опасният и трябва да бъде наказан! Защо ви е страх от него???? Защо треперите? Нали той е крив, а вие сте прави и праведни!!!!! Поне един ден не пишете за РР! Нито добро, нито лошо! Оставете го намира!!!!!!!!
32
Добре е обучено това номенклатурно недоносче, цялото семейство на държавна хранилка на апетитни и високоплатени позиции. Ще те видим утре ден как ще си изкарваш дебелата заплатка при други условия.
33
Това, което ГЕРБ сътвориха за 10 г няма да може да се оправи дори и за100 г, това ако не е национална катастрофа...
34
Все си мисля, че селската курабия не е виновна, виновен е Румен тиквата, защото се държи като кретен, който не виждал курабия..
35
Гумен Радев сам си ги прави лошите новини, Деса е негова жена, да й свие дърмите малко! Не може са говориш все за морал, а женка ти да боди по бутиците с държавни коли, които нарушават правилнила за движение!
36
Пишем в Гуглето: НСО катастрофа. Много хора има да се срамуват- бивш президент, министри, депутати, трипътен мин. председател и др.
37
Сашо -автомобилите се управляват от шофьорь.Той носи отговорността за нарушения избор на маршрут спазване на правилник и знаци.Пътниците са кибици.Те както и при такситата казват до къде да ги возят и толкова.Не правете от мухата слон.Ставате смешни това герберите с вашите обвинения и тълкувания
38
Ех, Саше, колко китни влизат на месец в твоето семейство, защо ме кажеш? Мама бори картелите, колко успя видяхме, цените до Космоса. И защо не ги е преборила? Защото и кихат и всичко се покрива. Тате съди не по убеждение, а кой колко ще плати. Жена ти и ря на хранилката. И ти ми говориш за морал? Колкото по-рано такива гаВна като теб се окачат по дърветата, толкова по-добре за България.
39
Още на нйенката на майка си.
40
eй, млади момко, по-добре вземи и гледай предаването при Ники Кънчев, там поне нещо може да се научци от Никита ... от Швеция, българката, не съм уполномощен човек, но ме дразни, кога по-прост и неук човек се изказва неподготвен за хора, които само на снимка вижда, жив и здрав да си, но е време повече да се чете от вас младите и повече да се вслушвате от еродираните ви колеги, има ги, може да не са много в Парламента, но ги има... бай ви ганя трудно ще се превъзпита, не е лошо да излезете извън българия, за да видите усмихнати хора, лъчезарни също, поздравяващи всекиго, манталитет братко, комунистически и байганювси вариант 21 век
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 15855
архив

“Не е необходимо да се мият коридорите ежедневно. Достатъчно е всяка сутрин…”
(Военен)

няма нови новини
Днес: 261
hot
най-четени новини в момента
сега
2727
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Христо Иванов от ДеБъ: България е основана през 9-и век (УНИКАЛНО ВИДЕО)
x
С тези храни жените стареят по-бавно
x