Александър Попов потвърди звезден трансфер в ЦСКА

Волейбол

Александър Попов потвърди звезден трансфер в ЦСКА

10141
преди 5 часа
Александър Попов потвърди звезден трансфер в ЦСКА
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът на волейболния ЦСКА Александър Попов официално обяви звездния трансфер на Николай Пенчев в клуба.

препоръчано

Дългогодишният национал на България водеше подготовка с мъжкия отбор на червените в последните седмици.

"Съвсем случайно, не е търсен ефект тази добра новина да стане факт за нашия клуб. Знаете, че Ники Пенчев тренира с нас. Имахме договорка той да види как ще се развие неговото бъдеще в чужбина. Разбрахме се, че ще облече червената фланелка тази година и мога да го потвърдя със сигурност. Надявам се Ники Пенчев, той е младо момче, за нашите стандарти, че още няколко години ще бъде във форма и да помага на клуба и всички нас", заяви треньорът на мъжкия тим на ЦСКА, предаде "Гонг".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК