Вход
София
Времето в София -2 o C

Александър Симов: Гешев е законно избран, но е обществено нелегитимен. И аз бих протестирал против него

Александър Симов: Гешев е законно избран, но е обществено нелегитимен. И аз бих протестирал против него

на 15.11.2019
43990
59
Александър Симов: Гешев е законно избран, но е обществено нелегитимен. И аз бих протестирал против него
Автор: ПИК
15.11.2019
59
43990

“Гешев е законно избран, но е обществено нелегитимен”, заяви левият депутат Александър Симов, след като стана ясно, че Иван Гешев е отново е посочен за главен прокурор от ВСС.

Симов коментира, че от БСП нямат официална позиция по въпроса и не подкрепяли протестите срещу него, тъй като, когато воювали две тъмни сили и ставало дума за битка на лобита, нямало как партията да застане на някоя от двете страни.

Депутатът заяви, че имал много приятели, които ходели на протестите против новоизбрания главен прокурор и той не само, че разбирал позицията им, но и сам би се присъединил към тях.

Александър Симов заяви, че от левицата не искали да се произнесат ясно по казуса, защото от “Позитано 20” не желаели да бъдат обвинени, че яхват народното недоволство. 

Сподели:
Напиши коментар »
(59)
1
Любимец на Народа е не на вашата Родоотстъпна гмеч 20:4
2
НЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ТОЗИ ГОЛ ОХЛЮВ И ПОСТОЯННО ПЛЮЕЩ И ЛИГАВ ПАРОДИЯ НА МЪЖ!ПЛЮНКИТЕ МУ ХВЪРЧАТ ЧАК ПРЕЗ ЕКРАНА НА ТЕЛЕВИЗОРИТЕ.НАГЪЛ ПРОСТАК!ТОВА Е ТОЗИ ЛИГЛЬО!
3
САШО ДИКОФ И САШО СИМОВ---- УЖ ЖУРНАЛИСТИ, А ТЪПИ КАТО УЧЕНИЧКИ ОТ МАКСУДА.
4
Защо бе идиот такъв мислиш така. Колко ти си легитимен толко и той. Протестирай колко искаш И аз не те харесвам понеже си прост червен идиот но това е положението. Търпим те.
5
Как ще е обществено нелегитимен като Гл Прокурор не се избира от народа На тебе жена ти народа ли ти я избра или ти Тогава и тя е обществено нелигитимна
6
Гешев е тъпоглав плешивец със свински очички,същия като Сашето!
7
Тъпанар
8
Кой си ти бе мишок , алчен и лъжлив , за каква "лигитимност" говориш и за кое общество мазнико?
9
Куцият кон спечели състезанието с един кон. Законно!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Време е Гешев да подкара фуражката и цялото президентство.
12
От тоя гнусен БСПдираст, би повърнал дори един гол охлюв.
13
БИДОН да спре с приказването щото много гувняни слюнки хвърчат
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Не на теб смръдливецо. Всеки път когато си отвориш дзурличката мерише на тоалетна. Млъкни и се скрий някъде ....под полата до дебелия зад...ник на Кур...Нела. Там ще ти смърди .както ти на нас.
16
то ако се водиш по акъла на Симов, накрая той ще излезе да протестира и срещу себе си.
17
Все пак от БСП е добре да знаят, че за общестевена легитимност се говори при политическите лица и институции. Иначе то по тази логика и Палача с копчето за електрическия стол ще е нелегитимен.
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Този в главата е като ислямиски рязян к.р
20
Симов, това твое общество защо бяха на протеста с качулки, очила и шалове пред половината си лица? Защо не се заявят открито?
21
За Тиквата си и Пеевски ! Бавнopаaвивaща българска cгaн МPЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
22
На този Симов му текат лигите от устата като говори. От такива акъл не искам
23
ДИВЕРСИИ И САБОТАЖИ САМО ...БСП Е ЛЕГИТИМНА САМО У КОЛЗЕТО ...!ТАМ НЕМА ДЕФИЦИТ ..!
24
БСП и Симов са незаконна терористична организация вече 70 години!
25
А , БЕ ПЛЕШИВ ПРЕЗЕРВАТИВ , СПУКАН ! ПЪРВО - ИМА РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ ! ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР -- СЕ ИЗБИРА ОТ ПРОКУРОРИТЕ ! СЪДИЯТЯ ОТ ВЪРХОВНИЯ СЪД --- ОТ СЪДИИТЕ ! КАКВО ЩЕ СТАНЕ , АКО --- ДЕПУТАТИТЕ СЕ ИЗБИРАТ ОТ --- ПРОКУРОРИТЕ ИЛИ СЪДИИТЕ ? ТЪП , ЧЕРВЕН ПЛЕШИВ , ГНОМ !!!
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
ВЪРВИМ СТЪПКА ПО СТЪПКА ОТ СОЦИАЛИЗЪМ/ НАРОДЕН СЪД И КОЛЕКТИВИЗАЦИЯ- ПРИВАТИЗАЦИЯ И РАЗГРАБВАНЕ/ КЪМ РАЗВИТО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО/ НОМЕНКЛАТУРА И ЕДНОЛИЧНИ ИЗБОРИ В ИНСТИТУЦИИТЕ- ОЛИГАРХИЯ И 'КАЛИНКИ'/, КЪДЕТО ЗА ВСИЧКО СЕ ОПРАВДАВАТ С БРЮКСЕЛ/МОСКВА ! ! ! ! СТАРАТА ПОРОЧНА ПРАКТИКА ВЪЗКРЪСНА 'НАКИПРЕНА ДЕМОКРАТИЧНО' ! ! ! !
28
СИМОВ ГОВОРИ САМО С БАНДИТИ ОТ БСП - НЕЛЕГИТИМНИ РАЗБИРА СЕ ! .....МИ КАК ИНАЧЕ ЩЕ ГОВОРИ ПО ТОЗИ НАГЪЛ НАЧИН....НО ПО ЧУДНОТО Е ЧЕ ДОРИ СИМОВ САМ НЕ СИ ВЯРВА ....!
29
Защо като говориш хвърляш баластрата толко далече.
30
Не го познавам този, прилича на един който говореше само глупости и спрях да го чета. Няма да рискувам.
31
...че той комунистическият режим е престъпен със закон вече от години, а тези още не са се разграничили от него! Кой е нелегитимен ,и кой е престъпен?
32
че и кочкефалийче.Твоите другари казаха,бе дърдорко празноглавен,че в половин България нямате представителство във общините,т.е те НЕЛИГИТИМНИ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО.Гиди празнодумен лакърджия и просташко кикотещ се.
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Много си ни тъпо, Саше! И ти отскоро си законно бракуван, но вече си нелигитимен!Даже не може да протестираш, защото на терасата дрехи ще простираш..
35
Симов, кое е обществото, което не признава законността на избора на г-н Гешев за главен прокурор ? И кои са всички останали ?
36
Тоя е пълен боклук. Май ги е шубе.
37
Симов както винаги истината не е в неговият речник. Защо да не е легитимен Гешев , Защото си тиквеник или защото 100 Платени човека от олигархията излезли на протест а 7 милиона българи не са излезли и са съгласни избора. Няма място повече за Гьотферени в парламента.
38
Като ги гледах „протестиращите“, да ти имам и приятелите...
39
ГНУСЕН ГНОМ
40
Бил законно избран, но бил обществено нелигитимен!!! По-тъпо обяснение не бях чувал!
41
ПРОТЕСТИРАЙ СРЕЩУ СЕБЕ СИ, КОМУНИСТИЧЕСКИ ИДИОТ !
42
МНОГО си ТЪП бе САШЕ.
43
главен представител на отделът за непоискани мнения при ЦК на Позасрано,наименован НЕ ЗНАМ КА А, МА НЕА ТАКА?!!
44
Голяма част от обществото е избрала г-н Гешев,как може да е нелигитимен г-н Симов ?? Омрьзна ни да слушаме глупотевините ви !
45
На баба му хурката....!!!
46
Този дебелак що не си купи нормален размер риза и после да философства? И той е законно избран,но дали е обществено легитимен?
47
Така Е ето какво се получава когато презерватива Е китайски,но този другар е завършил Гоцевия Университет П.У.Т.К.А. ''Пернишки Университет по Технолигии Компютри и Архитектура....Ѝ Е лигитимен ерген от Липите ......????
48
Поредната празна и куха червена мисъл! Главният прокурор бил законно избран, но обществено нелегитимен! Тази мисъл може да роди САМО един прост, самовлюбен, некадърен, червен парцал! Долу БСП и нейните НЕКАДЪРНИЦИ и ГРАБИТЕЛИ! Червените боклуци на бунището ЗАВИНАГИ!
49
.........и твоята заплата + още 2/3 от нея /безотчетни / е "законно " определена , но е обществено НЕПРИЕМЛИВА т. е. нелегитимна !!!!!!! Но ти я получаваш ? - Да !! И още как !!!! Червени " дебили" ! Доскоро за вас ГРАЖДАНИ бяха само тези,които гласуваха за провалилата се Манолова, т.е., за набързо сформирания политически тюрлю- гювеч, а сега ОБЩЕСТВО за вас са само тези от престъпния и криминален, добре" заплатен" контингент.........крещяш "долу Гешев ".......,.. Ах ,мамини - умни и красиви....!!!!
50
червен слузест червей да си стои в позитанската кочина и да лъска задника на Импексовата пираня!
51
Умри ти и то колкото се може по скоро смрадлив недоносен парапитек с кеф ще ти серем на гроба!
52
Категория обществено неприемлив ? Е как ще е приемлив за Иванчева Цецо Беглецо и Баневи .По вярна е категорията изтрещел комунист !
53
Гешев и жена му не го харесва. Тя си пада по Ваклин. Ама няма лошо - Гешев един апартамент намаза от тая работа. Е, близо до Централния затвор е, но така ще му е по-лесно местенето, пък и ще може да й маха от прозореца на килията.
54
Нещастен инфантил,идиот,ти ли си обществото бе?Първо се погледни в огледалото и тогава говори.
55
Мале-е , тия от позитано съвсем изтрещяха! Откакто се съешиха с психодесни и компилацията на Мая Костинбродска на изборите , стана много горещо. Старите членове на партията им се чудят какви са - леви ли са , десни ли са, нормални ли са, или не са, - задача с повишена трудност! А тоя Сашо с голата тиква - всички си го знаят , освен да плюе наоколо - нищо ново. И той изтрещя , горкия младоженец / дали не е като Радев с наложена булка /? Проблема си е негов, не е обществено легитимен , както и партията, която прие цялата история на БКП, но се срамуват да се наричат комунисти ! Защо ли- защото и като социалисти са нелегитимни.
56
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
Като редактор на "Голяма илюстрована енциклопедия на думите с преносно значение" Ви искам мнението: с коя СНИМКА да илюстрирам думата "ПЛУЖЕК"- с тая на Ал.Симов или на Георги Свиленски? Ама май е по-добре да оставя снимката на последния- за думата "БАДЖАНАК-РОГОНОСЕЦ" ?! .
59
отговор на коментар
Умирай ти тъпако
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 25270
архив

Имало едно време един принц. Той бил толкова грозен, че Пепеляшка си тръгнала към десет, десет и половина.

няма нови новини
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
сега
1091
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Андреа и Галин се замерят с компромати - изплува филмче за възрастни с участието на...
x
Страшно: Растенията "викат" от стрес
x