Алекс Сърчаджиева заведе дъщеря си в Рим (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Алекс Сърчаджиева заведе дъщеря си в Рим (СНИМКИ)

28901
на 02.12.2019
Алекс Сърчаджиева заведе дъщеря си в Рим (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Алекс Сърчаджиева подари на дъщеря си София пътешествие в Рим, видя ПИК. Водещата на "Игри на волята" реши да покаже на детето си един от най-древните градове в Европа.

препоръчано

За пръв път от дълго време актрисата реши да сподели със своите приятели в социалната мрежа кадри от ежедневието си. 

Алекс показа на София най-големите забележителности на Вечния град - Колизеума, един от най-известните фонтани в света "Ди Треви", построения през II век Пантоен - най-добре съхранената антична сграда в Рим, Капитолия, където преди векове се провеждали заседанията на римския сенат, а днес там се намират музеи с богата колекция от антични скулптури, а също и единствената запазена конна статуя на Марк Аврелий. 

Екскурзията на Алекс и София обаче ще бъде кратка, тъй като в края на седмицата Сърчаджиева трябва да застане пред камера финала на "Игри на волята". 

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това