Алек Болдуин ще се изправи пред съда по обвинение в непредумишлено убийство

Америка

Алек Болдуин ще се изправи пред съда по обвинение в непредумишлено убийство

11619
на 08.07.2024
Алек Болдуин ще се изправи пред съда по обвинение в непредумишлено убийство
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Във вторник актьорът и продуцент Алек Болдуин ще се изправи пред съда по обвинение в непредумишлено убийство след фаталната стрелба на снимачната площадка на филма "Ръжда.

препоръчано

Инцидентът от 2021 г. отне живота на операторката Халина Хъчинс.

Процесът трябва да продължи около 10 дни в Санта Фе, Ню Мексико. Шейсет и шест годишният актьор рискува до 18 месеца лишаване от свобода, пише БТА.

Болдуин е насочил към хора на снимачната площадка оръжие, в което е трябвало да има единствено халосни патрони. Оказа се, че пистолетът е бил зареден с бойни патрони и в резултат на това Хъчинс загина, а режисьорът Джоел Соуза беше ранен.

Случаят шокира Холивуд и провокира призиви за забрана на огнестрелни оръжия на снимачните площадки. Оръжейничката Хана Гутиерес-Рийд беше осъдена на 18 месеца затвор през април т.г. Именно тя е поставила боен патрон в пистолета. Прокуратурата изтъкна изключителната небрежност, довела до постоянните пропуски в сигурността по време на снимките.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК