Вход
София
Времето в София 11 o C

Алена: Промяната ще започне през 2023 година

Алена: Промяната ще започне през 2023 година

на 18.07.2020
54521
0
Алена: Промяната ще започне през 2023 година
Автор: ПИК
18.07.2020
0
54521

Политическата ситуация в страната ще се развие по познатия сценарий - разделено, мразещо се общество, с възходи и спадове на противопоставянето - вербално и физическо. Докога ще бъде така - малко, многото мина.

Промяната ще започне през 2023 година. Това прогнозира Светлана Тилкова - Алена.

Да припомня, че цялото българско общество е подвластно на изречено проклятие от българския комунистически водач Георги Димитров. Вредата, която е нанесъл на държавата, е огромна и все още сме потърпевши от нея, всички без изключения, допълва тя и напомня: В отворено писмо до работниците и селяните в България през 1923 година по повод Септемврийското въстание този властолюбив човекомразец е пророкувал, че това събитие с всичките му последици “ще прокара още по-дълбока кървава бразда между класата на потисниците и експлоататорите, от една страна, и трудещия се народ, от друга. Никога между тях вече не ще има мир.”

За всеки, който има реален досег с незримия свят, това е клетва, имаща за цел постоянното разделение и прояви на омраза в българското общество. Няма нужда да си знаем историята в подробности, за да кажем, че до този момент България продължава да живее в ту затихваща, ту стигаща до крайна изява гражданска война. Обществото ни е постоянно разделено и сякаш няма сила, която да го направи единно. Имаме шанс, разбира се, защото всяка клетва е крайна. Изречената от Димитров е с давност 100 години. Даже и да има хора, които след прочитането на моите думи ще се опитат да възобновят тази клетва, това вече е невъзможно, посочва Алена.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33967
архив

На бара: – За вас? – Искам една „Кока“. – Бъдете малко по-конкретни – кока или кола, че разликата е 128 лв…

 

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! СДС крои бъдещето на дясната коалиция с Буруджиева, Антоанета Христова, Огнян Минчев и Антоний Гълъбов (ОБНОВЕНА)
x
Какво означават целувките на мъжете на различните места
x