Алибегов твърд: Заведенията отварят на 1 февруари! Няма къде да отстъпваме повече

Икономика

Алибегов твърд: Заведенията отварят на 1 февруари! Няма къде да отстъпваме повече

17146
на 20.01.2021
Алибегов твърд: Заведенията отварят на 1 февруари! Няма къде да отстъпваме повече
Автор:   ПИК

На 1 февруари заведенията ще отворят. Вече видяхме първата стъпка - отварянето на ресторантите към хотелите. Това заяви пред БНТ председателят на Асоциацията на заведенията в България Ричард Алибегов. 

препоръчано

"Ще заработим при строги правила - 50% капацитет, дезинфекция и отстояние между масите", разкри той.  

"28 000 са заведенията в България, а нарушенията са едва в десетки. А, защо се нарушават правилата? Защото три месеца хората стоят без доходи. Когато има нарушения, трябва да има актове", допълни Алибегов. 

"Предложихме работата на заведенията да бъде до 23:30 ч.", каза председателят на Асоциацията на заведенията в България. 

"Загубите ни не могат да се изчислят, важното е да си върнем служителите. Много е важно да отворим и повече да не затваряме", съобщи Алибегов. 

"Няма накъде да отстъпваме повече. Направихме всичко възможно - дезинфектанти, машини, пречистватели за въздух", коментира още той. 

"Да отворим заведенията и без позволение е хубав начин на протест", разкри председателят на Асоциацията на заведенията в България. 

"Браншовете в България не трябва да се делят - 100 000 души са заети в ресторантьорския бизнес", завърши Ричард Алибегов. 

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това