Алисия глези именяка Ники Михайлов със сьомга

ТОП НОВИНАТА

Алисия глези именяка Ники Михайлов със сьомга

5667
на 06.12.2012
Алисия глези именяка Ники Михайлов със сьомга
Фолкдивата Алисия е приготвила собственоръчно норвежка сьомга по случай имения ден на любимия си Николай Михайлов, разузна ПИК. Певицата показала завидни кулинарни умения и успяла да изненада приятно вратаря на Твенте и националния ни отбор. Сьомгата била любимата риба на Ники и той я предпочитал пред традиционния за България шаран. Крехката риба била изпечена добре на скара, а към нея Алисия била приготвила и специален сос с четири вида италиански сирена.  Чевръстата домакиня спретнала и картофена салата с прясно мляко, праз, магданодз и лимон  към основното ястие. Ники и Алисия се чукнали за здраве и с чаша италианско вино. "Пожелавам си само да съм жив и здрав. Лечението на контузията ми върви доста добре. Все още не знам къде ще съм на Нова година, но със сигурност няма да я прекарам в България", коментира Николай Михайлов.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК