АЛКОХОЛЪТ ГОВОРИ: Пиян изправи косите на десетки, виси от движещ се влак (ВИДЕО)

Животът днес

АЛКОХОЛЪТ ГОВОРИ: Пиян изправи косите на десетки, виси от движещ се влак (ВИДЕО)

16951
на 21.11.2022
АЛКОХОЛЪТ ГОВОРИ: Пиян изправи косите на десетки, виси от движещ се влак (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пиян мъж изправи косите на всички в движещ се влак. Солидно почерпеният ексцентрик се провеси опасно от вратата на последния вагон и правеше странни пируети, дори се пускаше с една ръка. Клипът изпрати читател на "Флагман", който твърди, че това е железницата между София и гара Септември.

препоръчано

От видеото се вижда, че влакът се движи сравнително бавно - с около 50-60 км/ч, но със сигурност, ако беше паднал, смуглият пътник щеше да е със сериозни травми, поне. 

Пътниците от вагоните са излезли и му крещят да се качи обратно, а между тях възниква и спор дали да дръпнат внезапната спирачка на влака, тъй като със сигурност провесеният като шимпанзе човек щеше да изгуби баланс, да се изплъзне и да се пребие върху чакъла. 

За щастие реалната екшън сцена завършва благополучно, след като влакът спира на поредната гара. Тогава забавляващият се подпийнал мъж слиза на перона, държейки в едната си ръка и пазейки като очите си двулитровката с червено домашно вино, която бе изпразнена почти до дъно и може би бе причина за неговия ексхибиционизъм.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК