АМБИЦИЯ: Виктория Георгиева с онлайн турне

ГАЛЕРИЯ ШОУ

АМБИЦИЯ: Виктория Георгиева с онлайн турне

8005
на 06.08.2020
АМБИЦИЯ: Виктория Георгиева с онлайн турне
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Виктория Георгиева планира поредица от онлайн концерти в новата международна платформа Sessions. Българският представител на "Евровизия 2020" ще зарадва фенове си с 12 едночасови музикални изпълнения в следващите месеци, което ще е своеобразно онлайн промо турне за конкурса "Евровизия 2021", който ще се проведе през май месец следващата година.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Певицата споделя за предстоящите музикални участия: "Много се радвам, че ще имам възможност да изнеса поредица от концерти за всички, които ме подкрепят на "Евровизия". За съжаление, ние артистите имаме все по-малко възможности да се срещаме с публиката, а това на мен много ми липсва. Концертите със Sessions ще ми позволят точно това - да имам директен контакт с моите фенове от цял свят и да ги зарадвам с моята нова музика".

Следващите дати за онлайн концертите на изпълнителката ще бъдат обявявани поетапно в нейните профили във Фейсбук и Инстаграм. Ограниченията за пътуване и събиране на обществени места са причината все повече артисти да се обърнат към алтернативната форма на онлайн концерти.

През юли Виктория получи награда за най-добър артист на 2020 година от европейското радио ESC Radio. Отличието се връчва всяка година, като изборът е в ръцете на слушателите на независимото радио, което излъчва европейска музика и песни от конкурса "Евровизия" целогодишно.

В края на месец юни певицата представи и своя нов видеоклип към песента "alright".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК