Американска фирма започва наново търсенето на изчезналия малайзийски самолет

Америка

Американска фирма започва наново търсенето на изчезналия малайзийски самолет

4332
на 21.10.2017
Американска фирма започва наново търсенето на изчезналия малайзийски самолет
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Частна компания започва наново търсенето на изчезналия малайзийски пътнически самолет. Базираната в Тексас фирма се е разбрала с правителството в Куала Лумпур, че ако не намери останките на машината, няма да им бъде платено.

препоръчано

Полет 370 от Куала Лумпур до Пекин изчезна безследно преди 3 години и половина с 239 души на борда. Няколко правителства похарчиха повече от 200 милиона долара, за да бъде търсен в океана западно от Австралия, след като беше заключено, че капитана нарочно е поел в посока, обратна на планираната.

Със сонари и друга техника беше претърсен район, по-голям от територията на България, но самолетът не беше открит.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК