Американска хип хоп певица стана майка! Вижте коя е тя

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Американска хип хоп певица стана майка! Вижте коя е тя

13383
на 20.05.2014
Американска хип хоп певица стана майка! Вижте коя е тя
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Сиара, която миналата година зарадва родната публика с гостуване у нас, вече е горда майка на момченце. Певицата дари годеника си Фючър с наследник в ранните часове на 19 май.

препоръчано

Бебето се появило на бял свят в болница в Лос Анджелис. Това е първото дете за Сиара и четвъртото за нейния любим.

Щастливите родители обаче все още не са коментирали официално събитието, нито са издали на какво име са се спрели, пише New York Post, цитира inews.bg.

"Не знаех какво да очаквам от бременността, но мога да кажа, че мина много лесно. Беше забавно. Честно, това беше най-якото преживяване в моя живот", каза преди време 28-годишната музикална звезда.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК