Американските операции в Нигер ще продължат

СВЕТЪТ ДНЕС

Американските операции в Нигер ще продължат

5446
на 24.10.2017
Американските операции в Нигер ще продължат
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Американските войници ще продължат да подпомагат местните сили за сигурност в Нигер, въпреки смъртта на четирима военнослужещи от САЩ, които попаднаха в засада, предава Франс Прес, като се позовава на информация от висшестоящ американски офицер.

препоръчано

„Намерението ни е да продължим операциите си в Нигер“, заяви председателят на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на САЩ генерал Джоузеф Дънфорд.

 

Фокус

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК