Американски комик разпространи видео със скандално поведение на шофьорка на автомобил със софийска регистрация

Крими

Американски комик разпространи видео със скандално поведение на шофьорка на автомобил със софийска регистрация

117282
на 03.05.2024
Американски комик разпространи видео със скандално поведение на шофьорка на автомобил със софийска регистрация
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Видео със скандална проява на шофьор обикаля социалните мрежи. Кадрите са от Инстаграм профила на Мат Юбанкс – фитнес инструктор и комик от американския щат Тенеси, който, по негови думи, има над 1 млн. последователи, пише "Фокус".

препоръчано

Надписът към клипа гласи "По света има милиони жени шофьори на пътя… И това е техният лидер“. Заглавието му пък е "Кралицата на жените шофьори“.

Ако внимателно гледате видеото ще видите автомобил, в който шофира жена, която се опитва да излезе от подземен паркинг със своя "Ситроен“. Тя се блъска в бариерата и я чупи. Жената слиза от колата, хваща бариерата с две ръце и със сила я изкривява настрани, за да може да премине.

Фрапиращото е, че автомобилът е със софийски регистрационен номер. По всичко изглежда, че кадрите са от паркинг някъде в България.

Това е забелязано и от българските последователи на инструктора, които го посочват в коментарите:

- "Тя пияна ли е?“, пита дама.

- "Да я глобят за щетите и след това да ѝ забранят да използва паркинга“, предлага потребител.

- "От хора като тези си изкарвам прехраната, буквално. Аз поправям тези бариери и това се случва по-често, отколкото си представяте“, посочва друг.

- "Баща ѝ я е учил“, предполага дама.

- "Това шега ли е? Не може да истина“, пита друга.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК