Анатоли Нанков отказа оферта на ЦСКА 1948

Футбол

Анатоли Нанков отказа оферта на ЦСКА 1948

4847
на 12.12.2022
Анатоли Нанков отказа оферта на ЦСКА 1948
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Анатоли Нанков е отказал предложение да започне работа във ФК ЦСКА 1948, разбра "Тема Спорт". Той е трябвало да влезе в щаба на Тодор Янчев.

препоръчано

Нанков е преценил, че на този етап не желае да работи във ФК ЦСКА 1948. Толята е получил покана да заеме мястото на Янчев в Спортист (Своге), където е трябвало да стане старши-треньор.

Не е изключено решаваща роля в решението на Янчев да е имал Стойчо Младенов.

"Да, така е. Отказах на ЦСКА 1948", лаконичен бе Нанков пред изданието, но не пожела да каже нищо повече.

Както е известно, бившият футболист на ЦСКА доскоро бе част от щаба на Стойчо Младенов. Двамата са работили заедно в Казахстан, Египет и ЦСКА.

свързани новини

С тях в щаба през годините е бил и Тодор Янчев. След отказа на Нанков, ръководството на столичани е прибягнало до варианта с Неделчо Матушев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК