Англичанка изчезна мистериозно, докато разхожда кучето си

Европа

Англичанка изчезна мистериозно, докато разхожда кучето си

17291
на 03.02.2023
Англичанка изчезна мистериозно, докато разхожда кучето си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

45-годишната англичанка Никола Бъли е изчезнала при неизяснени обстоятелства, докато е била на разходка с кучето си. В момента цяла Великобритания се пита какво е станало с младата жена, майка на две деца. Същевременно домашният ѝ любимец – английски спрингер шпаньол на име Уилоу, е невредим и намерен сам-самичък на мястото, на което следите на Бъли се губят.

препоръчано

Жената е била забелязана за последно миналия петък, 27 януари, от нейн съсед малко преди девет часа сутринта, когато разхождала Уилол в близост до местната река Уайър. По-късно друг нейн съсед намира на пътния банкет мобилния ѝ телефон и кучето ѝ. От Бъли обаче нямало и следа.

Впоследствие става ясно, че жената е провеждала видео разговор на телефона си, който вече бил приключил.

От полицията обясниха, че няма улики, които да сочат, че Бъли е била нападната с цел грабеж, информира в-к "Мирър". Тя е работила в компания за ипотеки и шефът ѝ потвърдил пред разследващите, че служителката му е участвала във видеоконферентен разговор през телефона си, докато разхождала кучето си.

Полиция, доброволци и спасителни екипи от Ланкашър участват в издирването на жената, но засега няма и следа от Бъли.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК