Андрей Арнаудова заведе Емануела в Рим (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Андрей Арнаудова заведе Емануела в Рим (СНИМКИ)

18867
на 09.06.2021
Андрей Арнаудова заведе Емануела в Рим (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов заведе половинката си Емануела Толева в Италия за рождения си ден.

препоръчано

Вчера той стана на 42 години и са даде няколко дни почивка.

Толева споделиха няколко очарователни свои снимки от Рим, където по същото време се отзоваха и голяма група български артисти, начело с Владо Пенев, Захари Бахаров и Бойко Кръстанов за представянето на "Поетите".

Влюбената двойка остави малкия си син Васил в София, както и сестрата-близначка на Емануела. Тя обичайно пътува с тях на почивки, както беше в Занзибар в началото на годината.

Наскоро Емануела и Андрей честваха 5 години от началото на връзката си. Брюнетката сподели нежен кадър с любимия мъж в профила си в Инстаграм, до който написа: "5! А сякаш беше вчера! Далеч не е достатъчно и нека е завинаги!".

Въпреки щастливата си връзка наскоро съдружникът на Иван Христов сподели, че не мисли да сключва граждански брак с майката на сина си поне засега, пише "Хотнюз".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК! Диана Дамянова разкри подробности за охраната на политиците: Приятелка живее до дувара на Борисов, няма снайперисти. А защо пазят Атанас Атанасов, той е никой! (ВИДЕО) САМО В ПИК! Диана Дамянова разкри подробности за охраната на политиците: Приятелка живее до дувара на Борисов, няма снайперисти. А защо пазят Атанас Атанасов, той е никой! (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК