Андрей Едрев стана доброволец в COVID-отделението на болницата в Бургас

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Андрей Едрев стана доброволец в COVID-отделението на болницата в Бургас

11721
на 02.11.2020
Андрей Едрев стана доброволец в COVID-отделението на болницата в Бургас
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Риалити звездата Андрей Едрев, който нашумя преди години с участието си в "Островът на изкушенията", се е записал като доброволец в ковид-отделението на УМБАЛ-Бургас. Едрев e сред първите, които са подали документи. Той вече си е направил всички необходими изследвания и от сряда е с готовност да помага на медиците при лекуването на болни от коронавирус, предава "Флагман". 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"Причините, които ме мотивираха са много. Но на първо място винаги, когато съм имал възможност да помагал съм го правил. Ще се радвам и в този случай да бъда полезен. На срещата, която имахме с другите доброволци преди седмица, останах озадачен, защото се оказа, че съм единственото немедицинско лице, което се е записало за доброволец. От шестима души, които бяхме на срещата 3-ма са парамедици, други двама студенти по медицина. Смятах, че в 200-хиляден град ще има и повече желаещи, но това е ситуацията!", коментира Едрев.

свързани новини

Той не се е отказал от мисията си дори когато е разбрал, че ще трябва да сключи трудов договор и за своя сметка да си направи всичките изследвания. Няколко дни обикалял по здравни заведения, институции и лаборатории, за да си набави пълен набор от документи.

Според него далеч по-добре би било да "отворят системата" и по-лесно да се става доброволец. Не било нужно да се плаща, както сега е заложено, защото доброволците преди всичко го правили от желание да помогнат, а не да спечелят, категоричен е Едрев. Той ще започне да помага като санитар в ковид отделението на УМБАЛ-Бургас. Първоначално на 4-часови смени.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
СКАНДАЛНО БЕЗДЕЙСТВИЕ: Още не са разпитвали Бойко Рашков и Асен Василев за ОПГ-то в митниците (ВИДЕО) СКАНДАЛНО БЕЗДЕЙСТВИЕ: Още не са разпитвали Бойко Рашков и Асен Василев за ОПГ-то в митниците (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК