Андрей Райчев за лобистката интрига от САЩ, намекна за Цветанов: Става въпрос за класически периферен политик, типичен фашистки изблик!

Епицентър

Андрей Райчев за лобистката интрига от САЩ, намекна за Цветанов: Става въпрос за класически периферен политик, типичен фашистки изблик!

45061
на 05.03.2021
Андрей Райчев за лобистката интрига от САЩ, намекна за Цветанов: Става въпрос за класически периферен политик, типичен фашистки изблик!
Автор:   ПИК

Социологът Андрей Райчев коментира частните лобистки постове на двама американски сенатори, според която трябвало да се работи още върху върховенството на закона у нас. В същото време той разкри, че единият от двамата - сенатор Менендес, който е свързан с нея, е бил разследван за корупция.

препоръчано

„Става въпрос за класически периферен политик. Той е дуднал, дуднал. ..Това е типичен фашистки изблик“, каза още Райчев, намеквайки за подозренията, че Цветан Цветанов стои зад интригата.

„В САЩ имат много въпроси за решаване, преди да стигнат до България. Борисов успя да се справи в ситуацията с газта. Така че той се справи с проблема с Америка. А и става въпрос само за двама американски сенатори“, заключи той.

Райчев коментира и горещата  с отношенията между България и Северна Македония. Той изрази мнение и по предложенията на бившия премиер на западната ни съседка Любчо Георгиевски.

„Много се надявам Северна Македония да не направи същата грешка като Гърция за НАТО.  Любчо Георгиевски предлага разумно нещо. Това само по себе си показва до какъв абсурд сме стигнали. Ще клекнат и ще осъзнаят. Да се постави въпроса австрийците германци ли са? Напомняме, че сме тъмни балкански субекти. Излагаме се “, заяви Райчев по Нова телевизия.

„С тази дивашка позиция, която те постоянно ритат, се вижда, че хората не искат. Ако те направят две-три отстъпки, България ще каже влизайте там“, отсече той.

„ Това е голяма историческа рана. Истината е, че българите се чувстват отделна нация. Холандия е най-бедното парче от Германия, но са отделна нация“, продължи Райчев.

Той изнесе и данни от изследване, направено от неговата агенция, според която българите в Македония са по-скоро изгубени с оглед на самоосъзнанието им.

„Стамболов е казал: „Македония ще убие България, не се занимавайте“, каза Райчев, изтъквайки, че е съгласен с него.

Социологът Андрей Райчев коментира и факта, че 30% от хората биха удължили живота си с микрочип в мозъка.

„Темата е безкрайна. Дали някой ще има против, ако такъв микрочип  ще му върне зрението, или да го предпази от диабет и т.н.“, заяви той.

„Не чипът е проблемът, а властта, която ще ги използва. Проблемът на човечеството не е технологията“, заяви още той.

„Чрез чиповете няма да има време за връщане на село при баба с щрудела“, завърши Райчев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба: Справихме се! Да не търсим политика в здравето (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба: Справихме се! Да не търсим политика в здравето (НА ЖИВО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това