Анев: Изтърпях доста негативи от ситуацията досега, но продължаваме напред

Спорт шоу

Анев: Изтърпях доста негативи от ситуацията досега, но продължаваме напред

3846
на 25.02.2015
Анев: Изтърпях доста негативи от ситуацията досега, но продължаваме напред
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Изтърпях доста негативи от ситуацията досега, но продължаваме напред", каза един от най-успешните български биатлонисти в момента Красимир Анев, предаде репортер на БГНЕС. Днес Кралев прие президента на БФ Биатлон Екатерина Дафовска и състезателят Красимир Анев, за да обсъдят и разрешат напрежението, което възникна във федерацията. Анев беше обвинен от Дафовска в бойкот и от известно време двете страни разговарят с министъра, а днес направиха обща среща. "Времето ще покаже дали сме успели да постигнем консенсус. Беше ми крайно неприятно, че стигнахме до тук. Имам сезон за довършване и искам спокойствие и нищо друго. Нещата по организацията да са наред, но имам уверение, че ще бъдат свършени. Изтърпях доста негативи от ситуацията досега, но продължаваме напред. Всичко ще е наред и с диалог всичко се оправя. Сядаме и уточняваме нещата вътре. Оптимист съм. Имаме подкрепата на министъра, който се опитва да е медиатор между нас. Отношението трябва да е еднакво към всички. Нека мине време и да видим как ще се развият нещата. Трябва да бъдем оставени на мира, за да завършим успешно сезона. Ще изчистим проблемите и отношенията след края на сезона. Сега отивам на лагер на Боровец. Подготовката ми е накъсана, от което не съм доволен. Искам вече да съм само в Боровец, за да се концентрирам само в подготовката си. Трудно ще ми е на световното, заради тези неща по средата на сезона. Ще извлечем поуки от миналото, за да не повтаряме грешки в бъдеще", каза Анев.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК