Анелия започна да пее рап

ХИТ ГАЛЕРИЯ

Анелия започна да пее рап

11531
на 07.02.2013
Анелия започна да пее рап
Автор:   Милан Николов
Чалга дивата се появи на сцената, облечена с потник, шапка с козирка, нанизала тенекиени ланци, за да влезе в ролята на рапър в гангста шоуто на рапъра Alex P в столичен нощен клуб. Появата на Анелия рамо до рамо с едно от знаковите имена в родния рап през последните 15 години, взриви феновете на черната музика и представителите на медиите в залата. Вечерта на наградите бе повече от успешна за рапъра, който грабна и статуетката за "Най-добро МС" за 2012 година, връчена му лично от бащата на хип-хопа в България DJ Станчо. Участието на Анелия в генгста рап стайл хита "Музика" е по специална покана на самият Alex P, а съвместната им изява на хип-хоп наградите в "Rainbow Plaza", загатна за предстоящ голям музикален проект между двамата.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК