Анелия пренася духа на България в Чикаго

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Анелия пренася духа на България в Чикаго

2836
на 05.03.2021
Анелия пренася духа на България в Чикаго
Автор:   ПИК

След успеха на първия онлайн концерт на Теди Александрова и Емрах за сънародниците ни в Чикаго през февруари, на 6 март поздрав с песен за тях ще отправи и Анелия.

препоръчано

Звездата ще направи Live Streaming от София за Америка, с който официално сънародниците ни в щата Илинойс ще отбележат Националният празник на България - 3 март и Деня на жената - 8 март.

През годините, гостуването на българските изпълнители в САЩ се превърна в една хубава традиция, защото с песните си те успяват да пренесат сънародниците ни отново в Родината и да им вдъхнат кураж, патриотизъм и родолюбие.

Дори и отдалеч, в условия на пандемия, тази връзка продължава да бъде все така силна, благодарение на новата концертна инициатива на "Пайнер". 

Анелия обещава, че срещата ще бъде незабравима, изпълнена с любими хитове и нови песни от репертоара й. Сред тях ще бъде и баладата "Двама", която певицата представи в последните дни на 2020 година. 

Сподели:
Бомба x
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Новите депутати влизат в парламента за клетвата си, посрещнаха ги с протест (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Новите депутати влизат в парламента за клетвата си, посрещнаха ги с протест (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това