Анелия проговори за зверската катастрофа: Бащата на детето даде положителна проба за амфетамини, заплаши ни с убийство (ВИДЕО)

Час Пик ГЛАВНА

Анелия проговори за зверската катастрофа: Бащата на детето даде положителна проба за амфетамини, заплаши ни с убийство (ВИДЕО)

143506
на 20.08.2024
Анелия проговори за зверската катастрофа: Бащата на детето даде положителна проба за амфетамини, заплаши ни с убийство (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Здравейте на всички! Ще бъда много кратка. Първо искам да кажа, че ми е много болно за това, което преживях последните дни и още по-болно ми е, че хората правят циркове с тази случка, която преживяхме аз и моето семейство, защото в колата беше и детето ми, което преживя пълен ад! Тъжното е, че бащата на детето, което в момента бере душа в болницата си позволява да разпространява лъжи и заради това реших да споделя истината. Катастрофа имаше, в катастрофата освен те, участвахме и ние, ние преживяхме същия ад, който и те. Да, не отидохме да помогнем и да съдействаме, защото бащата преживяваше шок. Започна да ни заплашва, че ще ни убие, да рита колата ни, да чупи стъклата на колата ни и да буйства и нещото, което никой не знае е, че бащата даде положителна проба за амфетамини". Това сподели преди минути фолк певицата Анелия във Фейсбук. Полицията го отведе за втора кръвна проба, каза още тя.

препоръчано

Катастрофата стана в неделя сутринта между нейния автомобил и този на друго семейство. На пайнерката като по чудо й няма нищо, но 7-годишно дете бере душа в болница.

В единият автомобил са пътували Анелия, дъщяря й Ивон и нейният шофьор, който е бил зад волана, а в другата кола семейство с две деца - на 6 и 7 години. Със сериозни наранявания е по-голямото дете, което е оперирано и с изваден далак. Все още състоянието му е тежко.

"Пътувайки със семейството ми – жена ми и двете ми деца деца, Филип на 7 г. и Кристиян на 6 г., в посока от София към Орешак, малко след Български извор, ме връхлетя автомобил "Ауди", който се движеше много бързо…“, разказва бащата на пострадалото дете.

"Направих дясна маневра, за да избегна челен удар, но колата ме удари в лявата задна врата, което ме извади от пътя…“. "Никой от автомобила не дойде да попита как сме?! Страх ме е, че ще покрият случая! Детето ми е с опасност за живота!“, възмущава се шофьотът на другата кола, който Анелия твърди, че е бил под въздействието на нарокотици.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва да води хорото след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва "да води хорото" след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК