Ани Салич: Вече съм на 45, искам да осмисля бъдещето си, да опитам нови неща!

ЧАС ПИК

Ани Салич: Вече съм на 45, искам да осмисля бъдещето си, да опитам нови неща!

15036
на 15.02.2014
Ани Салич: Вече съм на 45, искам да осмисля бъдещето си, да опитам нови неща!
Автор:   ПИК

Водещата щяла да става стюардеса

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Явих се на конкурс в "БГА Балкан" и почти бях одобрена, паралелно с това се явих в Би Ти Ви. В авиокомпанията минах първия тур и щях да ставам стюардеса. Но в крайна сметка избрах телевизията". Това каза в предаването ДикOff водещата Ани Салич, която след години работа в Би Ти Ви реши да премине в екипа на Нова телевизия.

препоръчано

Тя обясни, че животът е един компромис -  непрекъснато трябва да се жертва нещо. А семейният живот е океан - "ту си горе, ту си долу". Салич потвърди, че понякога със съпруга си живеят на различни места, но отрече информацията, че се развежда с него и я определи за "жълта".

Тя обяви, че дълго време не е можела да забременее. "7 години имах проблем, слава Богу, медицината помага". След като синът й Лазар се родил, се насочила към благотворителни каузи, свързани с деца.

"Случвало се е синът ми да е на системи в болницата, а аз да водя новините. Тогава баба му е била до него. Това не значи, че не съм добра майка, винаги съм се старала да давам пример - как да бъдеш добър човек, добър професионалист, как да храниш семейството си", каза Салич.

Тя потвърди, че е получила предложение за 10-годишна заплата като бонус плюс възможност да прави собствено предаване в Би Ти Ви, за да не напуска телевизията. "Казвам това на своите колеги, които написаха за мен "Сребролюбие" - не, не се местя за пари, местя се, за да осмисля бъдещето си, за да получа промяна в живота си", обясни Салич. "Няма значение дали ще съм най-хубава или най-умна", допълни водещата.

"Съветвам всеки един да помисли за това как остарява и как вижда своето бъдеще - с кого и къде. На 45 съм и е време да опитам и да науча още неща", каза водещата. Тя допълни, че не знае защо шумно рекламираното предаване "Вокс попули", което трябваше да води, е било спряно. "Никой не ми обясни", каза с огорчение тя.

"Ти си харесван мъж, но явно си опасен мъж. Имаш различни лица, не си животно", обърна се тя към водещия Сашо Диков, разказвайки през смях, че нейна близка й се обадила преди ефира, за да й каже да си пийне мента глог и валериан преди разговора си с него.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес:
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК