Ани Цолова става лектор при Иван и Андрей

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ани Цолова става лектор при Иван и Андрей

11196
на 18.05.2021
Ани Цолова става лектор при Иван и Андрей
Автор:   ПИК

Куп телевизионни звезди, сред които успешните продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов, Ани Цолова, участникът във "Фермата" 5 Димитър Караиванов си дават среща на 12 юни, събота, в София.

препоръчано

Тогава ще се проведе първото голямо събитие на "Bulgaria Wants You" за 2021 година. "Живот и кариера - защо в България?" ще срещне потребителите на платформата с топ специалисти от света на бизнеса и едни от най-големите и отговорни работодатели в България.

"Целта на събитието е да запознаем посетителите с възможностите за кариерно развитие, които компаниите в България предоставят, а заедно с това да получат и безценни съвети от професионалния и житейски опит на смели предприемачи.

"Намери причина да останеш" е посланието към всички, които на 12 юни ще дойдат, за да се запознаят с възможностите за кариера и живот в България, а мястото е Sofia Event Center", разказва Андрей Арнаудов – ТВ продуцент и съосновател на инициативата.

Той и колегата му Иван Христов ще бъдат водещи на събитието. Само преди броени седмици Иван постъпи в болница заради усложнения от коронавирус и това ще е първото му появяване пред публика след изпитанието.

Част от лекторите, които организаторите са поканили да застанат с опита и имената си на сцената са журналиста Анна Цолова, предприемачът Андрей Давчев, Дарин Маджаров - основател на Уча.се, Геновева Христова –управляващ съдружник в Ligna Group, Димитър Караиванов – собственик на IT компанията Kanbanize и участник в Фермата 5, Иван Георгиев и Евгени Борисов – създатели на Pontica Solutions, доц. д-р Георги Бърдаров - демограф, преподавател и писател. Още интересни личности се очаква да се включат в програмата, но от "Bulgaria Wants You" засега не споделят кои са те.

Събитието е със свободен ход, с начален час 11:00ч.

Сподели:
Бомба x
5 начина да управляваме емоциите си 5 начина да управляваме емоциите си
ПИК TV x
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ) РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това