ГОРЕЩО
Доц. Борислав Цеков пред ПИК TV: ППДБ искат власт без избори, политиката се тиктокизира, а еврото е необратимо (ВИДЕО)
Атанас Зафиров: Броят на младите роми със средно образование се е повишил
ГОРЕЩО В ПИК! Любимата адвокатка на ПП Ина Лулчева брани братя Бобокови в съда - прокуратурата призовава 216 свидетели по делото за боклука (СНИМКИ/ВИДЕО)
ИЗВЪНРЕДНО! Пеевски от Кърджали: Държавата трябва да е стабилна и да има добър бюджет - само така може да се работи за хората и те да са доволни (СНИМКИ)
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Тристранката се разбра за бюджета за догодина
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Както е известно, антиоксидантите са вещества, които окисляват „лошия” холестерол. Той, в сравнение с „добрия”, се утаява по-лесно по стените на кръвоносните съдове. Когато антиоксидантите окислят „лошия” холестерол, той вече не полепва по стените на артериите и не затруднява кръвния ток.
препоръчано
Тези изводи са доказани както лабораторно, така и статистически. В САЩ е направено широкообхватно проучване върху жени, които години наред консумират в големи количества спанак, моркови и други зеленчуци и плодове, богати на антиоксиданти – главно витамин С и бетакаротин. При тези жени, в сравнение с останалите, рискът от мозъчен инсулт бил с 54 процента по-малък.
Внимание! Скок на случаите на „ходеща“ пневмония
73436
на 30.11.2024
Доц. Мангъров: Политическата криза е по-страшна от новия вирус „Флирт“
41939
на 01.08.2024
Съветите на проф. Чирков за кръвно бетон в жегите
60177
на 28.06.2022
Учени от Харвард: Къпането с гореща вода пази от инсулт и инфаркт!
37449
на 19.04.2022


