Антон Велков се завърна начело на Локомотив (София)

Футбол

Антон Велков се завърна начело на Локомотив (София)

7311
преди 4 часа
Антон Велков се завърна начело на Локомотив (София)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Антон Велков е новият старши-треньор на Локомотив София. Новината беше съобщена официално от "железничарите". 56-годишният специалист се завръща начело на своя роден клуб, който до момента е водил два пъти. 

препоръчано

"Велков поема Локомотив за трети път. Рожбата на клуба, в трите си периода като футболист, изиграва 224 мача за първия отбор.

Като треньор води тима през сезон 2011/2012, а впоследствие се завръща в най-тежкия момент за червено-черната общност - след фалита на клуба и новото начало в "А" окръжна група.

Той ще бъде представен на пресконференция утре (вторник, 01.10) от 11:00 в залата на стадион Локомотив заедно с новия главен мениджър на ДЮШ - Ратко Достанич", написаха от клуба. 

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК