Антон Кутев: Не очаквам президентът да направи скоро свой политически проект

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Антон Кутев: Не очаквам президентът да направи скоро свой политически проект

7291
на 24.07.2024
Антон Кутев: Не очаквам президентът да направи скоро свой политически проект
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът Радев е президентът с най-висок рейтинг. Какво повече да капитализира прецедентът? Аз лично не очаквам той да направи нов политически проект скоро. Той и в момента има подкрепата на хората. Това заяви пред Нова телевизия Антон Кутев, съветник на президента по парламентарните въпроси.

препоръчано

Запитан на кого ще бъде връчен третият мандат, Кутев заяви: "Ясно е, че всички политици искат да има правителство. И то трябва да има. Защото е нормално България да се управлява от редовно правителство... Това не е театрална постановка, а ред по Конституцията. Проблемът е в това, че партиите имат изключително нисък рейтинг и се опитват да управляват, изнасилвайки демокрацията. А тя е власт на мнозинството. Тук става дума за опит да се практикува власт на малцинствата. Но те нямат легитимност и затова не успяват".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Живко Тодоров РАЗКРИ какъв е залогът да има редовен кабинет: Време е за национални приоритети! Политиците да спрат да гледат назад и да вадят скелети от гардероба (НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Живко Тодоров РАЗКРИ какъв е залогът да има редовен кабинет: Време е за национални приоритети! Политиците да спрат да гледат назад и да вадят скелети от гардероба (НА ЖИВО)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК