Антон Кутев хвърли боб и видя кога Радев ще връчи втория мандат

Акценти

Антон Кутев хвърли боб и видя кога Радев ще връчи втория мандат

93062
на 11.07.2024
Антон Кутев хвърли боб и видя кога Радев ще връчи втория мандат
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-вероятно го съобразява. Според мен, той се стреми да даде максимална възможност на партиите да се разберат. Така бившият говорител на няколко служебни правителства, назначени от президента Румен Радев, и член на БСП Антон Кутев, коментира от екрана на БНТ връчването на втория мандат от Румен Радев.

препоръчано

“Ние имаме нужда от правителство. Президентът прави всичко възможно то да се случи. Иска да има редовно правителство. Дава им време за договорки, да се сформират коалиции“, обясни още Кутев.

"Политическият интерес на президента в момента не е да има ново служебно правителство. Ако не беше разцеплението в ДПС, ние щяхме да имаме правителство“, заяви той.

Антон Кутев направи и прогноза, че очаква в близките дни, най-късно през другата седмица, Румен Радев ще връчи втория мандат. Третият мандат пък най-вероятно щял да бъде даден на тази партия, която ще има най-голям успех със съставянето на кабинет.

"Огромната част от българите имат особено отношение към войната в Украйна“, посочи Антон Кутев, коментирайки възникналото напрежение между служебната власт и президента кой да представлява страната ни на срещата на НАТО във Вашингтон. 

По-шумните не биха отишли на фронта, ако това се наложи, захапа той т.нар. евроатлантици.

"Украйна и Зеленски имат интерес да въвлекат други страни в конфликта, за да не са сами. България няма интерес да влиза в конфликта“, отсече Кутев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК