Антон Тодоров: Борисов е широко скроен, ще вляза в листите на ГЕРБ и ще съм депутат!

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Антон Тодоров: Борисов е широко скроен, ще вляза в листите на ГЕРБ и ще съм депутат!

48718
на 10.02.2017
Антон Тодоров: Борисов е широко скроен, ще вляза в листите на ГЕРБ и ще съм депутат!
Автор:   ПИК

Предложението да стана част от гражданската квота на ГЕРБ и да вляза в листите за предстоящите избори дойде лично от Бойко Борисов. Работя с този човек като приятел от повече от две години, помагал съм да се спират някои проблемни хора, които носят корупционен шлейф. Това каза в студиото на Би Ти Ви Антон Тодоров. Той спомена името на Дора Ирикова, назначена по препоръка на Чавдар Чернев в борда на „Кинтекс”.

препоръчано

„Тази жена трябваше да помогне да бъде приватизиран ВМЗ-Сопот, назначена е от министър Лукарски. Помогнах това да не стане”, допълни Тодоров.

Той обясни написването на книга за „шайката” на Борисов, Цветанов и ГЕРБ със събрана информация. „Борисов не е обидчив, той е широко скроен, ако беше такъв, нямаше да съм тук в това си качество на човек от гражданската квота на ГЕРБ. Аз съм обективен човек и когато има промяна във фактите, променям и мнението си”, допълни Антон Тодоров.

Според него, вторият кабинет на Борисов е оставил страната в перфектна икономическа ситуация. „Ако има проблеми, както този в образованието, това е лична вина на министър Кунева. Аз не атакувам хора с плямпане на едро, а се базирам на обективност. Имал съм притеснения за някои хора в ГЕРБ, но когато влязох в контакт с тях, видях, че това са умни и мислещи хора”, каза още той.

Тодоров съобщи, че Борисов е завършил с пълно отличие средното си образование, че познава руската литература и е интересен събеседник. Той потвърди, че ще влезе в листите на ГЕРБ и ще е депутат, независимо, че работи за тази партия от 2 години и три месеца.

„Корнелия Нинова и нейния екип могат да доведат България до национална катастрофа, за трети път по време на прехода. Не трябва да нападаме хората, които постигат добри икономически резултати”, завърши Тодоров.

Сподели:
Бомба x
Ето кое е най-доброто летище в Европа Ето кое е най-доброто летище в Европа
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 248
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това