Антон Тодоров: Докога ще мълчите за терористичния акт на БСП срещу БТВ?

КОМЕНТАРИ

Антон Тодоров: Докога ще мълчите за терористичния акт на БСП срещу БТВ?

108195
на 05.03.2021
Антон Тодоров: Докога ще мълчите за терористичния акт на БСП срещу БТВ?

В безпрецедентна декларация вчера БСП се намеси в редакционната политика на една от двете най-гледани телевизии в България.

препоръчано

Направи го по своему, по болшевишки - грубо, тъпчейки свободата на словото с ботуши. Това е чудовищно посегателство срещу едно от най-важните ни права! Нещо повече - това е знак, че тази партия и хората в нея са една огромна мимикрия! За пред електората и пред света. 

Повярвайте ми, не дай Бог БСП да влезе във властта, това, което вчера чухте и видяхте, ще бъде като детска игра с онова, което могат да сътворят срещу човешките права и свободата на мнение и изразяване, в частност. И срещу другите ни свободи, постигнати след тежки битки в условията на 30 години посткомунизъм.

Те вече са го правили, нима забравихте - и преди 1989 г., и след това. Това е партията, която е пряк и непокаял се наследник на терористичното крило на ВКП (б) и Коминтерна в България след май 1919 г., партията, която взривяваше църкви, изби елита на отечеството ни, ликвидира и репресира хиляди свещенослужители и стотици хиляди миряни. Най-сетне, БСП е наследник на БКП - партията, която след 9 септември 1944 г. провеждаше целенасочена, иделогически мотивирана политика на изтребване на "буржоазните" журналисти, на смазване на онези, които имаха дори и малък устрем към свободно, неоковано в прокрустовото ложе на комунистическата идеология изразяване...

БСП е партията, наследник на БКП, която разврати другите, склонните да правят компромиси заради кариера в мрачните години на комунистическото тоталитарно робство. Забравихте ли всичко това? Позорно е, ако сте го направили.

БСП е партията, която в средата на 90-те години, когато управляваше нейното антибългарското престъпно правителство, през шефа на пресцентъра заплашваше журналисти и директно се месеше в реакционната политика на различни печатни издания, телевизии и радиа. Електронни медии тогава още нямаше, иначе щяха да притискат и тях. Комунистическият фундаментализъм стигна такива зеещи висини в средата на 90-те години, че когато различните кланове се сбиха вътре, Виденов вече нямаше никакъв контрол над тях, а те започнаха да се саморепресират.

Днешният втори в листата на БСП в 25-ти МИР Иван Гранитски (агент"Огнян" на 6-то у-ние на ДС), който е позициониран веднага след Корнелия Нинова, тогава беше шеф на БНТ. Враждебният нему клан там дотолкова му беше вдигнал мерника, че го заплашваха нееднократно, че ще го хвърлят от покрива на телевизията, защото бяха решили, че провежда политика в телевизията, която не им е угодна.

Срещу свой човек, при това от толкова тачените от тях агенти на тоталитарните служби, русофил и т.н. Срещу него се готвеха да постъпят като болшевишки талибани! Правете сметка на какво са способни срещу другите, срещу всеки, който са решили, че им пречи да погубят отново страната, народа и неговото настояще и бъдеще.

Трябва мощна, непоколебима и много успешна съпротива срещу този опит на БСП да "трича" по най-зверски начин българска медия. Няма никакви значение дали тази медия ни харесва, дали мненията там съвпадат с нашите, няма никакво значение колко са начетени журналистите там и т.н.

Ние днес пазим свободата си от набезите на трибуквената антибългарска групировка. Какво значи "тричане" ли? Този безсърдечен ритуал съществува в Странджа от векове, нарича се още "церене" (лекуване) на кучетата от бяс. Изпълнява се от ергените и мъжете, които връзват двойно въже с примка по средата на два дълги кола и в тази примка поставят кучето. Двата кола са приведени един към друг и допрени в горния си край; при рязкото им изправяне кучето се завърта във въздуха с голяма скорост и накрая пада в предварително изкопан трап с вода (или в речен вир).

Това правят в Странджанско с кучетата. БСП започна да "трича" (да "лекува") една българска медия, която е нарочила, че е заразена от "медиен бяс". Какво според БСП е "медиен бяс" ли? Това е, когато се чувстваш свободен да мислиш, казваш, защитаваш и отстояваш собствено мнение, различно от това на цензурните копои на антибългарската трибуквена групировка. За тях "медиен бяс" е когато не извършваш толкова тачения от днешните червени кхмери ритуал на "челобитье" пред "вълчицата и вълчетата около нея".

С една дума - ако държиш на това да имаш свобода на изразяване, ако държиш да изповядваш медиен плурализъм, който е в рязък дисонанс с традицията на тази трибуквена антибългарска групировка да ликвидира, репресира, мачка, изкоренява, заглушава и тормози всеки и всичко, което прецени, че й пречи в нейния поход към властта.

Маниаци на властта - това са БСП! Рецидивисти в решенията и действията, което ги прави много страховити в последиците за нарочените за врагове от тях. Затова вече втори ден няма никаква реакция на този техен ужасен и безпрецедентен опит да се контролира и политически направлява редакционната политика на цяла медия.

БСП са ненадминати в страхуването на медиите - затова всички си мълчат! Втори ден - няма позиция на Асоциацията на европейските журналисти, няма позиция на СБЖ, няма позиция на медийните НПО-та, които иначе са много гласовити, няма позиция на журналистите и ръководството на БТВ, няма позиция на другите телевизии в защите на заплашените от тричане свои колеги.

Добре, а кой ще излезе във ваша защита, когато грозната съсухрена ръка на столетницата се протегне за вас? Това е чудовищно, това е опит за репресия с потенциала на ядрен взрив за правата и свободите ни!

Още ли мълчите? Докога ще мълчите? Вие мълчете, ставайте робове, аз няма да го направя!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба: Справихме се! Да не търсим политика в здравето (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба: Справихме се! Да не търсим политика в здравето (НА ЖИВО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това