Вход
София
Времето в София 11 o C

Антон Тодоров с шокиращо разкритие: Елена Йончева купила имоти за над 1 200 000 лв. (ДОКУМЕНТИ)

Антон Тодоров с шокиращо разкритие: Елена Йончева купила имоти за над 1 200 000 лв. (ДОКУМЕНТИ)

на 02.02.2019
254710
120
Антон Тодоров с шокиращо разкритие: Елена Йончева купила имоти за над 1 200 000 лв. (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
02.02.2019
120
254710

Политологът Антон Тодоров направи шокиращи разкрития в телевизия Европа. Експертът разполага с документи, според които депутатът на БСП Елена Йончева е придобила множество недвижими имоти – няколко апартамента, магазин, вила с двор и гараж, на територията на София.

Антон Тодоров с нов звучен шамар срещу Елена Йончева: Сама призовава да я разследват (ВИДЕО)

Антон Тодоров с нов звучен шамар срещу Елена Йончева: Сама призовава да я разследват (ВИДЕО)

Политологът и журналист Антон Тодоров продължава с...

на 28.01.2019

Впечатляващите покупки стават през 2006 година -точно една година, след като вече е брокер на рекламно време и е получила по договори с частни и държавни рекламодатели около 700 хил. лв за продукции в БНТ. Това е периодът, в който тя живее на семейни начала с тогавашния премиер Сергей Станишев.

В разследването си Антон Тодоров установява още, че 10 години по-късно, когато Йончева вече е имала обща фирма с офшорката „Далий Трейдинг Лимитид“, свързана с боса на КТБ Цветана Василев, е получила над 600 хил. лв. във фирмата си „Офроуд”. Реално, според прокуратурата, това са парични средства, присвоени от „КТБ“ АД и прикривани чрез офшорна компания – „Далий Трейдинг Лимитид“. Тогава Йончева отново започва да пазарува апетитни имоти – става собственик на над 7 декара гори и безценни терени в района на Горубляне за около 500 хил. лв. Според Тодоров няма яснота какъв е произходът на тези пари.

Тодоров показа в предаването си и счетоводен доклад от 2013 г., от който става ясно, че за създаването на два документални филма Йончева е изразходвала 64 хил. и 20 хил. лева. Те са били за Сирия и Турция.

От същите документи се вижда, че през този период настоящата депутатка от БСП е отделяла за себе си над 66% от сумите, които е получавала във фирмата. Само за заплата Йончева сама си е определила месечно възнаграждение от около 12,700 лв. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(120)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Тоя опърдя света !
3
МНОГО ТЕ ОБИЧАМ ГЛЕДАЙ ДА НЕ ТЕ СРЕЩНА ЩЕ ТЕ О ИЧАМ ЗА ВСЕКИ ОБИТ ПАРТИЗАНИН БЪДИ СИГУРЕН
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
https://www.youtube.com/watch?v=ptLZlrE8MrQ
6
Само това е достатъчно да не вярвам. Както не вярвам, че с държавна заплата за три години можеш да си купиш шест апартамента в столицата.
7
Кое е не.....за пик? За онзи, е.ания Роско може, за обикновен коментар - не може.
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
това този Антон Тодоров ли , където бащаму е претрепал човек и лежал в затвора за убийство, абратму за въоръжен грабеж също
10
всички комуняги са такива в бсп и де бъ жадни за власт за да крадат иначе "много честни" се имат, направиха си прехода комунистите, комсомолците и държавна сигурност, направиха си сдс и си сложиха техни хора които окрадоха парите на хората в банките и приватизираха предприятията и заводите никога повече няма да видят власт червено лилавите изчадия,проклети бъдете завинаги и дано си платите за греховете докато сте живи
11
Йончева е долна крадлива пачавра, то не бяха пари от бнт да прикрива разпран ия гъз на серГея, то не бе източване на ктб чрез телевизията на дудука. Тя не е ли агент на чуждо разузнаване? Баща и не беше ли служител на дс, алкохолик починал от алкохолно натравяне? Самата тя не е ли алкохоличка? За това ли е сбръчкана като някоя 100 годишна употребявана пачавра?
12
тоя е скрит комуняга, как си отвори устата и БСП записва 2% допълнително от електората
13
Абе Тончо, радневско теле улаво , тъкмо си извадих топките от устата на професорката Тони Христова , че Жорката Харизанов ме чека да го бия на тенис и ти пак ми ги налапа ....
14
Браво Тони продължавай да бориш червената сган с документи, те си мислят че сме забравили и сме им простили за кражбите, убийствата и издевателствата за лъжите и манипулациите но нищо не е забравено нищо не е простено никога бсп няма да види власт
15
Тия пари са и ги дали от Холивуд за златните филми, от които се изкарват милиони.
16
ТАЗИ СИНЕОКАТА ЕВАЛА И ПРАИМ, ОСРЕБРИЛА Е ЛЮБОВТА СИ СЪС СТАНИШЕВ. МОНИКА СТАНИШЕВА И ТЯ БЕШЕ ПОДСЪДИМА ЗА ПРИБРАНИ ПАРИ ОТ РЕКЛАМА. ТОЗИ СЕРГЕЙ ВСЕ ЕДНИ ХУЛИГАНКИ НАМИРА.
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Скоро ви идва реда- забрана на мафиотската ви терористична организация бсп съд и конфискация на откраднатото от комунета та като се почне с курни импекса, екстрадиране на платените червени тролове в Сибир, където ще им разцепят пръдните жили. Оглежда се и ти за да не ти се случи това с което заплашва другите!
20
Странно ! Червените тролетари (съдейки от написано от тях по горе) са напълно съгласни - Йончева да ги има всичките тези имоти ,и всички тези пари ?! Също така са напълно на ясно ,че тя по никакъв начин не може да докаже произхода на парите ( т.е. - гепени са ) !!! И въпреки това - горещо я подкрепят ???!!! Значи ,какво излиза - не е важно да НЕ си крадец ,важно е да си СОЦИАЛИСИЧЕСКИ крадец ,тогава - подкрепата ти (от страна на "Позитано" и на позитанските тролове) - е гарантирана ,а ?!
21
Документите на Тони Тодоров са като бронебойни патрони за чугунени червени глави.
22
отговор на коментар
Кой е този с държавна заплата за 3 години си купил 6 апартамента ? Напиши му името,или чак толкова не можеш да лъжеш!
23
Всеки път когато коментира Тонката умирам от смях. Имам няколко въпроса. 1Как си купи апартамента. 2Ходил ли е скоро на лекар 3как прекара днес на ГОРНА БАНЯ 4ГЕЙ ли е в което няма лошо, ама има зависимост. 5Ще покаже ли досието като сътрудник с име Рудолф. Чакам отговор.
24
Русата вещица да бъде арестувана и пратена в Сливенския да търка наровете. А може и Народен Съд за нея и после в Белене както нейната партия правеше
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
АКО ЛЪЖЕШЕ АНТОН ТОДОРОВ ДОСЕГА ДА СА ГО ОСЪДИЛИ КОМУНИСТИТЕ. НА ЧЕРВЕНИТЕ ГНИДИ ИМ СЕ ИЗПОТИХА ДУПЕНЦАТА.
27
Сега е наред една комисийка, която най-напред ще и ги запорира, после ще и ги вземе. Лошото е, че много ще смърди, докато се тръшка Ленчето, че е ги вземат по политически причини.
28
Точно Антон Тодоров беше един от хората подали сигнала срещу Вещицата за офшорката и за праните пари от КТБ. Тодоров да мачка тиквите на черненага сган.
29
то Бойко има трилиони
30
в името на борбата срещу заплахата за демокрацията и авторитаризма и всичките други тезиси на Мунчо. Политическата цел е ясна, ще става шумкарка, а сега някой да посмее да и барне горите.
31
Кажете кака Кури,колко парички е смотала?
32
Той изпълзя от някъде и започна да цапа. Този смотаняк произхожда от семейство където баща му му е лижал в затвора цели 17 години за убийство. Брат му по същата причина е убит от затворници. Името "Рудолф" с което го познаваме му е дадено в ДС. Ето какво пише в сайта informiran.net :„Оказва се, че Тодоров е напуснал парламента, не от алтруизъм, и поради „морал-ни съображения“, а за да избегне разкриване. Известно е, че всички депутати се проверяват. Така обаче само е спечелил време, защото Комисията вече проверява „журналисти, общественици и други хора с влияние“. Ето сега лъсва и Тодоров. Агентурният псевдоним на агента е бил „Рудолф“. Занимавал се е основно с наблюдение и донасяне за „фашистки елементи“ в журналистическите среди. Снет е от отчет през 1991 г. Обстоятелството, че в годините периодично Тодоров се появяваше с някакви „документи“, срещу определени фигури, сочи че най-вероятно ДС го е ползвала за „контролирано изтичане“ на информация, с цел компрометиране. До момента няма нито един виден демократ, опозиционер или атлантик, който в крайна сметка, да не се е оказал агент на ДС. Рано или късно, всички изплуват като ченгета… Понастоящем най – популярните активни ченгета са Иво Инджев , Антон Тодоров- Рудолф и Николай - Стефан - Георги Марков.“ Отделно от това неговият приятел Томата - Ренегата казва: Щастлив съм, че имам книгата „Шайка“, подарена лично от Рудолф. Автографът е : „Да избираш между БКП (ГЕРБ) и БСП не е избор изобщо". Сега истината за милионите на Йончева. Тя живее в наследено жилище от родителите си. Няма други имоти , освен наследените. От това следва, че трябва веднага да заведе дело срещу Рудолф, за клевета.
33
Адвокат Иван Петров: Боил Банов е в условия на организирана престъпна група. И още – Сотир Цацаров може всеки момент да възобнови разследването по „Ало, Ваньо“! Рашидов и Банов мълчат за едни 500 хиляди лева, липсващи при строеж на църква.
34
Елена е била гадже на премиер, гладна и жадна не е останала. Всеки у нас на власт излиза от тсм достатъчно осигурен. Елена не е изключение, както стотици още минали през власта и захлебили. Важното е с какви пари са купени! Аз питам, Батко купи остров в Гърция за един милиард, имение в Лос Анжелис за 350 милиона долара, къща в Испания за 1.5 милиона евро и изпрати още 2 милиона на Мислят Бикини да си харчи. Яхта Мерцедес купи за 1.2 милиона евро, а количка за любимата щерка в САЩ, Бугати Чирон за 1.5 милиона долара. Точно като рови толкова, защо не провери Свинетка как купи вила в Китбюел за 1.2 милиона евро? Как в купила имоти около Варна за над 30 милиона лева???? А Цвъко с какви пари изучи щерка си в Англия, със заплатата от НС????
35
Ало, Тони, дане би да бъркаш?! Ц.Ц. има 6 апартамента! Казват, че наскоро се е сдобил с още един - в САЩ. За добре свършена работа със самолетите.. Що не провериш?!!
36
ЕДИН ПЪТ-"ШАЙКА", ПОСЛЕ В ТЕЛЕВИЗИЯ СЕ ИЗЦВЪКА...ЗАДНИТЕ СИ БУЗИ ДА РАЗЦЕПИШ, ВСЕ ТАЯ ГЛЪТНА ВОДА, ДО ТУК БЕШЕ!
37
Бойко Борисов, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като "шайка" - персони, обединени от престъпна цел. В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайни. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчеста част на обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, показни арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... "Шайката ГЕРБ" е най-мрачната измама, известна като "български преход".
39
Тонито шайката иска да ни изкара идиони:Значи трябво да вярваме , че с държавна заплата може да купиш 6 апартамента за 3 год. - справка Цв, а за 12 години с пари от частен бизнес да не можеш да купиш 5-6 имота? Ти наред ли си , бе подлога такава!
40
Като сме почнали с Елена Йончева, защо прокуратурата не се самосезира и не провери доходите на Евгения Живкова, за да разберем как с фирма, която от създаването си е все на загуба, е успяла да плати следването на дъщерите си в Англия, че и средното образование в скъп частен колеж на едната ( в Англия частните колежи са с около три пъти по-високи такси от университетите)! Откъде пари за джипа "Порше", вилата в Бояна, мезонета на ул."Сан Стефано", морското имение в Лозенец със собствен плаж и още десетки недвижими имоти, посочени в имотната и декларация докато беше депутат? Опитите на мъжа и да върти някакъв бизнес все завършват с банкрут, та едва ли той плаща... А разкошния живот, който водят брат и Малък Тошко и чичо и Владимир, дето и един ден не са работили, с какви пари се финансира? Защо г-н Цацаров си затваря очите пред една очевидна схема за пране на пари, която трае вече 30 години и се нарича модна къща "Жени стил"? Защото г-жа Живкова публично се хвали, че е много близка с Бойко Борисов, Сергей Станишев и бившия главен прокурор Борис Велчев ли? Нека видим най-после тя какви приходи е имала, какви данъци е плащала и как така изведнъж се е оказала по-богата от Армани, Долче и Габана взети заедно!
41
Не си прав за Тонката, паричките за апартамента са изкарани от Шайка с милионен тираж. От лизане на гъ... ве, от доноси. А че си е джендари спор няма.
42
Тъпунгери, не разбрахте ли, че на Елена не й пука именно, защото може да докаже произхода на парите си-15 години частен бизнес на най-добрата и най-смела журналистка (докато вие се криете до полите на жените си, нещастници), докато много други във властта като Ц ецко и др. Не могат да джкажат как с държавни заплати са забогатели??? Тъпаци!
43
Защо се надпреварваме да се плюем едни - други в коментарите си. Докато ние се псуваме на майка тук шайкаджиите начело с Тиквопитека са подготвили друга една изненада за нас. Много скоро ще бъде приета поредната промяна в Закона за движение по пътищата. До сега бяхме глобявани за неизправни чистачки или друга дребна повреда по колата с фиш от 50 лева. С промяната тази глоба става най малко 500 лева. Ако бъдат констатирана и други проблеми по колата глобата трябвало да не минава границата от 3000 лева. Времето вече се затопля. Протестите трябва да започнаг и много преди 26 май това правителство трябва да бъде изгонено от властта. Радев да не се ослушва, да дава знак и всичко да приключи за ден-два. Няма защо да си губим времето с Трудоваци, Скрападжии, Heдялковци, Драгановци и няколкото овчи пyтkи, които се търкалят в този сайт.
44
Е така ни оправят боркините за социална справедливост. Те се къпят в разкош, а ние духаме супата. Има за какво да крещи и да напада г- жа Йончева, предстои и да докаже, парите за всичкото това огромно имущество, закупено само за 10 г..
45
и тя щяла да си купи 6 апартамента като възпитаника на училището за бавно чаткащи във Вършец Цвъко умното, но се уплашила от Тоню мумията...
46
Komunist koga priznava ne6to Te ne sa upravliavali pove4e ot 45 godini ne sa izbivali inteligenziata ne sa si iznesli patite v 6veizaria ne sa impeksovi i podobni na tiah Moje da si bil po boinite poleta no kral li si prisvoiaval li si otivai na toplo
47
БОРКИНИТЕ ЗА ПРАВАТА НА БЕДНИТЕ ЙОНЧЕВА И НИНОВА ---?? КУПУВАТ ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ ??? А НИЕ БЕДНЯЦИ ДУХАИТЕ СУПАТА И ГЛАСУВАИТЕ ЗА ТЯХ ЗА ДА СЕ ОПОМНИТЕ.
48
Трудови войски да ни информира с какви имоти разполага любовницата на Боко Тиквата Цеца секса! Според добре осведомени източници сума от порядъка на 1 200 000 лв. за въпросната банкерка са джобни пари. Тя работи с милиарди...
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
купила е техника за подслушване и монтажи на компромати, дори вече има реализация. Какво ли още ще изнесат .
51
Подлогите на червените милионери Йончева и Нинова се изживявате като Раймонда Диен пред влака Нинова и Йончева са крадли и лъжкини, това е ясно, че са корумпирани също се изясни! Как ще обясните доходите на Йончева за 2015г , когато е придобила имоти и гори за над 600 000 лв , а е произвела 2 филма за общо 80 х. лв. които никой не е купил? А 25 000 000 евра изпрани пред офшорката и? А лъжата пред Сашо Диков,че никога не е имала офшорка и с Цв.Василев нямат нищо общо? Това че е поела БСП спинално, не я прави героиня и знаме на честността, но е знакова фигура за БСП олигархията! Радвайте и се и си бройте стотинките за хляб, тя киселото мляко го използва да замеря Слънчевото Бунгало на Евсиноград, когато Станишев се отърва от нея )))
52
Пълна смрад от партийни лешоядни политици се носи над България! Народе отръскайте се от тях на следващите избори, не гласувай за недостойните из-ча-дия на зло-то! Всички те са мер-зав-ци, без изключения!
53
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
54
Като видиш жена без устни бягай далеч - дори да си гей.
55
отговор на коментар
Кой е този който с държавна заплата си купува спа хотели,панаира,от Варна за три декара 43000000 външно търговски предприятия
56
Тук няма да коментирам крадливата рускиня със змийските очи, с нея нека се занимават прокуратурата и съда. Този който сега заслужава внимание е славният българин Антон Тодоров След ерата на комунистическите кръволоци България не е имала по достоен публицист и политолог от Антон Тодоров- смел защитник на истината и правото, който ще остане в българската история като пример за непримирим патриот. Тони да е жив и здрав и Бог да го благослови. българин
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
Google вече плаща между 17 000 и 22 000 долара на месец, за да работи онлайн от дома си. Присъединих се към тази работа преди два месеца и спечелих $ 20544 през първия месец от работата си. Мога да кажа, че животът ми се промени, към по-добро! Виж какво правя......>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m
59
крадливи комунисти. антон тодоров направо ги разбива. крадливото ленче да говори за морал е изродщина. а тези които и вярват са големи балъци.
60
Другарю Тодоров, знаем, че баща ви е комуняга, а няма как син на сомуняга да не е комуняга, личи си по любовта ви с Борисов, който е също комуняга като вас. Другарката Елена, дълго време беше приятелка с другаря Станишев, спеше с него и го обслужваше спално. Вие, имам чувството, че като мъже се обслужвате с Борисов - спално. Искайте му поне тази сума, за която пишете, не се подлагайте безплатно на премиера, той скоро ще последва хората от разговора "ало...", и ще останете на сухо, ще ви бият по улиците, комунаго мръсна.
61
Е.бан Рошкоо....съпруго моя е.бана....По случай празника ти съм ти купил нови прашки...Бърже мий дупето и устето....Надървен съм..И да проветриш кабината на тира,е.бан помакоо....Идвам !
62
Не ви ли писна всеки ден да показвате вашите прости@тутки на хората и дебилните им коментари? Вие сте срама на българската журналистика Смешен лай@нян сайт сте не го ли разбрахте.
63
Ти си точно копие на бавно развиващите се Цв.Цв.и Боко Първо научи българския език-после пиши Аман от гробарски дебили!
64
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
65
Тодоров мишка
66
Рошко казва с нежен глас на Шефа на Харема:-Искам да го направим като по филмите!-Скача Шефа като луд, забива му два туката,пребива Рошето,пълни му всички дупки със сперма,изсира се отгоре му,изпразва се на плешивата му глава,изпикава се върху Рошанчо ,и доволен тръгва към банята...!- С насълзени очи Рошко промълвява:-Мдаа...Различни филми сме гледали !
67
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
68
НА СЪЩОТО МНЕНИЕ СЪМ КАТО № 56 ИМАШЕ ЕДИН ЖУРНАЛИСТ ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ-ИФАНДИЕВ СЕ КАЗВАШЕ. СЪЩО ОСТЪР КАТО ТОДОРОВ.ТЕ НАИСТИНА ПРАВЯТ АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА ПУБЛИЦИСТИКА-ОСТРО,НА БАЗА ДОКАЗАТЕЛСТВА И БЕЗКОМПРОМИСНО.
69
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
70
Ако има начин да се преброят колко глупости са написани в този сайт, определено шефчето ще бъда царят на Говнометството.
71
В КАПАНА НА ТОНИ. БРАВО НА НЕГО ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ,ТОЗИ ПЪТ ВИ НАПРАВИ КРИВОГЛЕДИ ,ВСИЧКИ В БЕДНЯЦИ КРУШОВИЦА ,А КРАЛИЦИТЕ ЩЕ СИ ЖИВЕЯТ ЦАРСКИ И ЩЕ ВИ СЕ ПОДИГРАВАТ,ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ИМОТИТЕ МАЙ СА НА КОРНА
72
Когато документите говорят, дори и Позитанци мълчат! Фактите са налице, сега на ход е КОНПИ и Прокуратурата! Ще повръща награбеното Йончева, надявам се да не е сама в Сливен, има свободни килии и за Деса Еврото и за Курнела Импекса и за много други! Къде са накрадените пари бре другари?
73
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
74
Да не би за филмите си кака Лена да е взела награда "Оскар"?Тогава парите биха били с ясен произход,но понеже това не се е случило,от ясно по-ясно е,че не са дошли от космоса.Ленче,що не си признаеш?Признат грях,половин грях.Пък може и някоя друга година да ти намалят.
75
Няма такава държава. Всички социолози, политолози, антрополози , журналисти са се впрегнали да защитават а абсолютно доказано престъпление на Банов. ГЕРБ са обсебили всички, осребрили са ги здраво и така ще осребрят избори. Така че още дълги години Шайката ще ни управлява., ще краде , а ние ще ръкопляскаме Браво Български социолози, политолози, антрополози , журналист.
76
прокуратурата ,като има документи....нали така разправят гербаджиите че се прави????
77
ЕДВА ЛИ ИМА НЯКОЙ , КОЙТО ДА НЕ РАЗБИРА , ЧЕ ТРЪГНЕ ЛИ НЯКОЙ ДА СЕ ЗАЩИТАВА С КОМПРОМАТИ ЗНАЧИ Е ВИНОВЕН !!!!!!ПИК НИ МИСЛЯТ ЗА ОЛИГОФРЕНИ, ЕЕЕ НЕ СМЕ!!!!!!
78
А бе много сте глупави бе !!! На Елена Йончева за тези имоти пари е дала свекърва и и по техния пример на Цвъки тъста му му дава пари да си купи вила и шест апартамента в София за да има паритет !!!
79
Тони (номер 11), много си проЗ ве,комуняга мръсна ! Крадливото Ленче ще отиде там,където и е местото- в Доминикана,да вземе и Импексова, да строят там заедно социализЪма! Колкото до Антон Тодоров- той е умен ,начетен,информиран и последователен човек. Преследва до дупка целта си,внимавай да не те захапа.
80
То е добре,дори наложително,да се проверят сметките в чужбина на Еленка " хубавата"!За 80 хилки прави филми,а през останалото време харчи над президентска заплата с чужди пари, без да прави нищо!Ако човек взима кредит,ще работи за да връща,но тук намерение не личи,само лапане!Тя новите имоти декларирала ли ги е пред Сметната палата обяснила ли е произхода на парите?Тази чужда агентка е толков противна и алчна,че няма накъде!Щом е приела такива суми по втория начин,при нея морал няма!И тази оплаквачка,че не разбирала от пране на пари,била разследваща,но от корупция "разбира",обаче за нейните кражби се държи като малоумна!Защо не разследва кражбите на Цветан Василев в КТБ,а само е усвоявала?
81
Толкоз е просто - искаха да си построят комунизъм и си го построиха , според възможностите и потребностите. И още ще си го дострояват, кой и какво ще им попречи?!!?
82
отговор на коментар
Госпожо, трудно е да се погледне в очите очевидната истина. Вервайте за имотите!
83
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
84
от филмите и няма никаква полза ,само е харчила парите на държавата
85
Антон Тодоров-Шайката.Мили Господи, прости ме! Господи, моля те от все сърце, спаси България от гербаджийската чума, от комуниста мутант, сикаджийската мутра и простака министър председател Бойко Борисов, и от обслужващите го олигофрени!
86
Тая била голяма крадла, бе! Да й вземат имотите и да изплатят на клиентите на КТБ, а тя - право в затвора! Накъде си тръгнала, момe Ленче! :Май всичко е било известно от доста отдавна - имам предвид офшорската й деятелност. И покровителката й е знаела за предстоящата опасност, надвиснала над главата на перачката на пари. Ако има сериозни хора в БСП време е да се освободят от Нинова, Ленчето и цялата кохорта около лидерката..Нинова е поставен човек - да руши любимата им Столетница.
87
Малко й завиждам на Ленчето... Тя толкова имати сама да си купи, а аз за една гарсониера, в която живея с баба, 4 години трябва да под_гъзувам на шайката. Няма справедливост! Специални благодарности на П_ърдялко, че е наредил всички в тоалетната му да ме наричат "експерт". 'щото от ГЕРБ все ми викат "мърша", "к_урволяк", Рудолф и "на баба детето".
88
Ха, ха, ха, от всичките коментари десетина са "нецензурно",няколко, колкото за "аромат"от"любимото"ни тирадджийче, половината с "искрени ,мили и другарски пожеланния"към "любимото"ни "Шайка"-джийче и сами пресметнете колко остават, за да могат в сайтчето-кенефче да рапортуват където трябва, че заслужено са си изработил суджука! Голям майтап!
89
червен урод кой му е дал толкова пари, и защо и са?
90
Още една червена милионерка...честито на печелившите!
91
отговор на коментар
Не си интересен,въобще не ти четем клеветите,Тони ще те осъди за лъжи!
92
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
93
в момента чета романа ШАЙКА на АНТОН ТОДОРОВ много добре написана за мутрите книга браво на автора
94
А.Т.е дърто, зло куче,което се храни от ръката на Цецо домоуправителя.Често духайки в пространството,развява космите около мъдите на президента.
95
Ако беще вярно, ще го обият в близките дни.Същите дето запалиха баварския кран когато се демонтираще паметника 1300 години България. Ако не го обият, просто любовницата му със синити ирутични джуки от Хасково, Делян Добрев се сърди и кара любовника си Тоню Шайката да рови в публични дукоменти. Лошата Йончева е лоша, защото е лоша. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
96
ПЪРВО КОМУНИСТИТЕ, А ПОСЛЕ ЦИГАНИТЕ!
97
А.Тодоров се оказа агент на ДС, с псевдоним „Рудолф“, съобщи Комисията по досиетата..... И Антон Тодоров – като пореден „ступор“ на антикомунизма и русофобията, се оказа агент на ДС. Това става ясно от съобщение от комисията по досиетата, която разкри имената на нови 23 сътрудници на службите на комунизма. Агентурният псевдоним на агента е бил „Рудолф“. Занимавал се е основно с наблюдение и донасяне на „фашистки елементи“ в журналистическите среди. Снет е от отчет през 1991 г. Обстоятелството, че в годините периодично Тодоров се появяваше с някакви „документи“, срещу определени фигури, сочи че най-вероятно ДС го е ползвало като канал за „контролирано изтичане“ на информация, с цел компрометиране. До момента няма нито един виден демократ, опозиционер или атлантик, който в крайна сметка, да не се е оказал агент на ДС. Рано или късно, всички изплуват като ченгета… Понастоящем най – популярните активни ченгета – атлантици са Иво Инджев и Георги Марков. http://www.informiran.net/извънредно-а-тодоров-се-оказа-агент-на/
98
ТОНЮ МУМИЯТА (агент Рудолф) острието на ГЕРП КАТО ДВЕ КАПКИ БОЗА https://gospodari.com/mobile/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B4%D0%B2%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD-%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D1%85%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%80%D0%B8%D1%85-%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%BB%D0%B5%D1%80-videom128762.html
99
Пак ли изпълзя от скелета си Тони-кукуто.
100
отговор на коментар
И за Цветанов ли става въпрос?
101
Ан.Тодоров показва документи,не компромати и не бие тъпани на конгреси за " големи" разкрития.Елена е с нечисто финансово минало и за нея е било добре дошло затварянето на КТБ,.Взела е колкото са й дали,без да връща.Тогава банката е била " цветуща" според нея,т.е.може да подарява милиони на Ленчето " разследващата.",ей така.И това умно Ленче влиза в съдружие с панамци ,изведнъж паднали от Марс.Те дават щестцифрена сума ,тя изхарчва парите еднолично,най много 15 % за филмите,няма дивиденти и най вече не се интересува дали въпросните пари са чисти,платени ли са данъци,кредити ли са,.А бе стига с тези бози! ,.Хем нищо" не разбира" от финснси ,от пранета,само да получава от непроверени източници и харчи чужди пари.Трябва да каже и срещу какво в замяна,,пари даром не се дават!
102
На Кутев на тролеите ще им спре скоро токът . Елена Иванчева скоро ще почва да бега, бате .. Самите нагляри бесепари, скоро ще поискат да видят одраната кожа на Първата МаДама, окачена на козирката на Позасрано 20 . От ПримаДоната и нейните доноси ще остане само печалната слава на главната причина за 11-тата загуба на избори .. Скоро !
103
Е Антоне голем садист си ! Тури им малко упойка на комундрулите стига им вади зъбите с тия документи ! И нека развяват Йончева като знаме-нема лошо ! Каквото сам човек си направи никой друг не може...още отсега разбират че ще загубят за кой ли път.Не случайно президентът със зелени чорапи говори че изборите са не честни !
104
Агент Рудолф защо ходиш по нощите по Графа с нахлупен каскет ? Не бой се , олигарсите такива мърши като теб ги коткат и накрая те сами свършват на боллука . Татко ти като утрепа невинният човек , какво толкова ? Защо не напишеш книга за и за брат ти , а между другото , момичето дето наклепа на комунягите от Плевен , че слуша Бийтълс , сега е богато ... ммм може да плати и хоп !
105
Запис на разговор между директор в АПИ и неизвестна дама от Автомагистрали ЕАД разкрива схемата и механизма, по които ще се усвояват парите за Автомагистрала Хемус – чрез непрозрачни възлагания на фирми, без обществени поръчки, но на “наши хора”, на които влиятелни лица “дават едно рамо”. Тази схема работи и в момента на обектите, поддържани от Автомагистрали ЕАД, а в АПИ са напълно наясно какво става. В края на миналата година АПИ сключи договор с Автомагистрали ЕАД за 1 124 880 000 лв. без ДДС за строежа на 124 км. от Автомагистрала “Хемус”. Държавната фирма няма право да наема подизпълнители, но обяви, че ще наема хора и техника, за този огромен инфраструктурен проект. Това повдигна съмнения, че ресурсите за строежа ще бъдат наети от близки до властта фирми. Излезе и публична информация, че изпълнителният директор на Автомагистрали ЕАД Стоян Беличев е близък до Гинка Върбакова. Подозренията за непрозрачно усвояване на парите за Хемус се потвърждават от чутото в записа. В него става дума за някакъв Иван, който вече строи “пилотно” на обект на Мало Бучино. Обектът е възложен от АПИ на Автомагистрали ЕАД. На Иван трябва да му се даде едно рамо, защото се старае и “дава всичко от себе си”. Става ясно, че ако мине добре пилотният проект и Бойко Борисов успее да му резне лентата преди изборите, Иван го очакват големи дела. В разговора става дума и за други лица с дебели “генералски” връзки, които познават Иван и ще помагат. Обговаря се също изпълнителният директор на АПИ Стоян Беличев и връзките му с Гинка Върбакова. Разговорът е записан случайно от шофьор, позвънил в Агенция “Пътна инфраструктура” на номер 02 9173 376, който според указателя на АПИ е на инж. Михаил Рашков, директор “Поддържане на пътната инфраструктура”. Изглежда, че поради грешна манипулация на централата, вместо да се отговори на позвъняването, то е оставено на прослушване.
106
отговор на коментар
Как да лъже? Набива им го четвъртит с документи.
107
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
108
Елена Йончева е дъ бест и и предстои да намаже и още обезщетения тепърва от съда в Страстбург ,които пак БГ и пак всички ние ще платим, заради троловете дето коментират тука, хептем безмозъчно.
109
На Елена Йончева малко ли и бяха парите,привилегиите и придобивките ,когато беше журналистка ,че се набута и в политиката,за да им върши черната и мръсна работа .Явно е всеядна и в името на власт и пари е готова на всичко.Преди беше нежна ,мила и усмихната жена,а сега е нелицеприятна,озлобена,настръхнала лелка.Всички остаряваме ,ама на тази характерът и е изписан на лицето.
110
До 32 ! Верджиниева Офшоркова по мъж АлоУшакова май яко се е нагушкала! Къде ще ги арчиш тези милиони ма?Памперсите не са толкова скъпи! За 1952 1962 1997 година няма да говорим! СЕГА ДА СМЕ ПРЕД АВСТРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
111
Шайкатааааааа. Брато. И документ да извадиш, че е убила майка си не хваща дикиш. Поръчков си и олекваш. Къде скри папката с шайката. Май Герб са те стиснали за макарите с нещо и млъкна за тях. Не си интересен вече, продажнико. Сутрин в огледалото виждаш един човек продал достойнството си.
112
...."....далий треидинг " - чуждестранен търговец ! Смях!! Съставен е ДОКУМЕНТ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ! 'Защитения' собственик в аферата 'АЛО, Ленче'' , се оказа БЪЛГАРИН,понастоящем със сръбска регистрация !!! / по данни на управителя на фирмата / Порнография ,наречена ББ... СС.... ПП.....
113
ФАКТИТЕ : Елена Йончева живеела под наем в Драгалевци. .Май схемата е като с кумеца на Горанов. Егати наглата лъжкиня.До сега пробутваше , че жилището било от имота на баща и , но това жилище е в Красно село , по списанията виждаме едно луксозно и скъпо жилище в Драгалевци с което се фукаше. .С парите от КТБ пък купила не техника , а гори и земи в Панчарево и Горубляне. И госпожата мразела кредити и затова имала само 10 000 лв кредит така да се каже за парлама . Тази жена трябва да бъде разобличена !
114
уволнете най после агент Рудолф дълбоко свързан с корумпираната част на БКП зсъздали Герб и АБВ. Явно този злобен индивид вади от ръкава всъкакви компромати и уж автентични документи. Като почнеш от старото СДС, минеш през костовото правителство и стигнеш ди Герб и БСП окаля целия Български преход. Защо не напише книга за себе си и 8-ми отдел на Барбалов. Защо чак сега. Ами защото има кой да плаща.
115
Не плюйте човека! Казано е отдавна "Когато фактите говорят и боговете мълчат", но КРАДЛИВИТЕ комунистите НЕ! Те са над ВСИЧКО, НАД ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!!!!
116
Но есть и божий суд, наперсники разврата! Есть грозный суд: он ждет; Он не доступен звону злата, И мысли и дела он знает наперед. Тогда напрасно вы прибегнете к злословью: Оно вам не поможет вновь, И вы не смоете всей вашей черной кровью Поэта праведную кровь! ЗА ВСИЧКИ МАСКАРИ, БЕЗ ОГЛЕД НА ПОЛТИЧЕСКА И ПРОЧЕЕ ОКРАСКА ЩЕ ИМА СЪД!!!!! ПОМНЕТЕ!!!
117
Браво на Антон Тодоров ! Когато документите говорят комунистите плюят. Другарите комуняги не осъзнават, че са обяздени от две злобни и крадливи женици. От злоба.Еленка настъпи здраво мотиката,за да отклони вниманието от офшорните си кражби. А другарите и станаха на крака,за да я подкрепят. БИЕСИЕПИЕ, БИЕСИЕПИЕ.! Що за конгрес ? Що за конгресмени?
118
Аз си поръчах шоколад . Това е най-мощният естествен препарат за изгаряне на мазнините, който е известен в света!Но внимавайте с дозировката.Не повече от 3 чаши на ден . Резултатът е просто супер, не мога да изчакам за да видя, каква ще съм след 4 седмици :-)))http://bit.ly/2ChN29F
119
Защо да не купи тези пари? Колко пъти е снимала с риск за живота си, това което е преживяла там много от "мъжете" на ГРОБ които я плюят няма и да посмеят да тръгнат. Защо не покаже палатите на тези които крадат парите от бедния народ и живеят в палати. Точно този, който написа "Шайка" сега ги защитава. Коментарът е излишен!
120
да ходи в Сирия на територията контролирана от джихадистите и със спечелените пари щял да си купи по-голям апартамент от този на Йончева. Дано не му се случат лоши работи !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21831
архив

2060 год. 
Връщаш се вкъщи от екскурзия до Марс.
Сваляш екзоскелета, казваш на ваната да се напълни. 
Телепортираш се в хола.
Копираш от мозъка спомените и качваш снимки във фейсбук.
Накрая влизаш във ваната, а водата ледена!!!
Съвсем си забравил че топлофикация прави профилактика.

няма нови новини
Днес: 243
hot
най-четени новини в момента
сега
2959
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
АПОКАЛИПСИС: Аномалия в Слънцето вещае края на Земята
x