Антон Тодоров хвърли бомба за Мая Манолова: Забрави как прекрачи фоайето на "Московска", за да иска пари от един Череп (СНИМКА)

Политика

Антон Тодоров хвърли бомба за Мая Манолова: Забрави как прекрачи фоайето на "Московска", за да иска пари от един Череп (СНИМКА)

170827
на 01.09.2020
Антон Тодоров хвърли бомба за Мая Манолова: Забрави как прекрачи фоайето на Московска, за да иска пари от един Череп (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Политологът и журналист Антон Тодоров хвърли бомба по повод близките отношения на Мая Манолова и обвиняемия хазартен бос Васил Божков. По думите на Тодоров, бившето острие на БСП, което се подвизаваше като омбудсман благодарение на ГЕРБ, а днес нарича премиерът Бойко Борисов мафиот, е била в офиса на Божков на "Московска", за иска пари. 

препоръчано

Медията ни не веднъж и писала и търсила за коментар самата Манолова, за да разясни от къде дойде финансирането за нейната кметска кампания, като вече почти година няма никакъв отчет за приходите и разходите, както беше обещала самата тя. Така и не стана ясно и как Манолова продължава да се финансира и от къде идват пари за автомобил с шофьор, лъскав офис в центъра на София, обикаляне на страната, както и с какво се издържат хората, които постоянно обикалят улиците с нея. 

Ето и какво написа Антон Тодоров: 

Маяма Галева Черепова днес:
"Няма да позволим финансови групировки да си поставят свои хора начело на листите", зарече се тя. И забрави как прекрачи фоайето на "Московска", за да иска пари от един Череп.

Сподели:
Бомба x
Уникалните свойства на меда - ето какви са те Уникалните свойства на меда - ето какви са те
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това