Вход
София
Времето в София 12 o C

Антон Тодоров хвърли бомба за размисъл: Донасял ли е президентът Петър Стоянов в ДС за Велислава Дърева?

Антон Тодоров хвърли бомба за размисъл: Донасял ли е президентът Петър Стоянов в ДС за Велислава Дърева?

на 04.01.2019
94582
44
Антон Тодоров хвърли бомба за размисъл: Донасял ли е президентът Петър Стоянов в ДС за Велислава Дърева?
Автор: ПИК
04.01.2019
44
94582

Бил ли е президентът Петър Стоянов агент на ДС? Бомбата за размисъл хвърли тези дни неуморният изследовател на архивите на бившата комунистическа полиция Антон Тодоров в предаването на Георги Коритаров по телевизия "Европа". 

Бившият депутат разказа, че в архивите на Комисията по досиетата попаднал на твърде интересна следа - агент с псевдоним Виктор клепал пред ДС известната журналистка Велислава Дърева. Става въпрос за разговори и събития отпреди 1989 г. Антон Тодоров споделил със самата Дърева каво е прочел, а тя пък си припомнила, че в тези години общувала с известен пловдивски бракоразводен адвокат.

Известно е, че Петър Стоянов, преди да се впусне в политиката, е бил спец точно по тази част, а за негови връзки с бившата ДС се заговори още през 2005 г. Тогава в. "Труд" тиражира версията, че той се крие зад псевдонима Виктор, припомня столичен седмичник.

Публикацията докара до амок не само Стоянов, но и Иван Костов. И двамата заплашиха със съд, поискаха главният прокурор и шефовете на служби да разяснят случая и да се изчисти името на президента.

Не друг, а тогавашният вътрешен министър Румен Петков излезе и героично заяви, че няма никакви данни президентът да е бил агент на държавна сигурност.

Самият Петър Стоянов пък обясняваше, че така се отвлича общественото внимание.

По ирония на съдбата или съвсем целенасочено, по същото време излезе наяве и тайната на Георги Първанов за неговото превъплъщение в агент Гоце. 

Разбра се още, че досието на мистериозният доносник Виктор е сред унищожените от ген. Атанас Семерджиев и шефката на Трети отдел на ДС ген. Нанка Серкеджиева.

Все пак явно не всичко е било заличено докрай. 

След скато Антон Тодоров се е натъкнал на някакви следи, може в един момент и да се стигне до разбулването на мистерията кой е писал доноси срещу Велислава Дърева. Повечето политически изследователи обаче са скептични, че Тодоров ще стигне докрай и ще извади документи, тъй като Петър Стоянов минава за изключително близък до ГЕРБ. 

Иначе самият Стоянов винаги е изтъквал, че семейството му е газено от ДС, но пък колко да е са били репресирани, гонени, лишавани от образование и работа? И дали биографиите им на мъченици не са ако не измислени, то силно разкрасени?

Вярно, бащата на Стоянов-Стефан, е лежал в лагер, като се твърди, че по това време е подписал декларация за сътрудничество с ДС. Подобни декларации се оказа, че са подписали и редица влиятелни фигури от прехода, заради побоите и тормоза, на които са били подлагани.

В Пловдив обаче помнят, че майката на Стоянов е била шефка на някогашното БЗНС, сателит на БКП, която е приела програмата на червената партия за своя. Според Тодоров шефския пост в БЗНС не се връзва с мъченичество, пише изданието.

Сподели:
Напиши коментар »
(44)
1
Няма спирка!Явно му свърши музата за Радев, че се изказва и за Стоянов.Има ли изобщо умни хора да го слушат?Е това е МАТЕРИАЛА!
2
Публикувано на 20.07.2018 г. в сайта informiran.net Оказва се, че Тодоров е напуснал парламента, не от алтруизъм, и поради „морални съображения“, а за да избегне разкриване. Известно е, че всички депутати се проверяват. Така обаче само е спечелил време, защото Комисията вече проверява „журналис-ти, общественици и други хора с голямо влияние“. По тази линия наскоро разкриха интелектуалката Юлия Кръстева, която от десе-тилетия живее в Париж. Ето сега лъсва и Тодоров. Агентурният псевдоним на агента е бил „Рудолф“. Занимавал се е основно с наб-людение и донасяне на „фашистки елементи“ в журналистическите среди. Снет е от отчет през 1991 г. Обстоятелството, че в годините периодично Тодоров се появяваше с някакви „документи“, срещу определени фигури, сочи че най-вероятно ДС го е ползвало като канал за „контролирано изтичане“ на информация, с цел компрометиране. До момента няма нито един виден демократ, опозиционер или атлантик, който в крайна сметка, да не се е оказал агент на ДС. Рано или късно, всички изплуват като ченгета… Понастоящем най – популярните активни ченгета – атлантици са Иво Инджев и Георги Марков.
3
Тони няма за умре от собствена смърт Вижда му се края на този боклук
4
Една от шматките които списват този сайт е Тоню Трудовака - "Рудолф". За името му в кавички можете да питате ген. Любен Гоцев. Има периоди, когато "Рудолф" е бил двойно по продуктивен от "Николай-Стефан-Георги Марков". На много хора е прекършил съдбите. Мръсник е. Само преди 3-4 години "Рудолф" написа "Шайка". Отметна се, срещу депутатско място. Днес, срещу апартамент от 56 кв.м. по няколко пъти на ден драпа кypa на президента или чепка вълната на съпругата му. През 1996 година този лешов цървул е подал заявление до министърът на правосъдието ( тогава Младен Червеняков) с молба да бъде назначен на длъжност зам. директор на затвора в Стара Загора. Заявлението (разполагаме с него) е входирано с № РД-18-946-РС-2/ 26.04.1996 г. в деловодството на министерството. Ето каква резолюция е сложил министърът върху молбата му: "Не ! Няма подходящо образование. Баща му, е бил герой на соц. труд, но в момента изтърпява присъда за умишлено убийство.". Аз нямам какво друго да добавя. По късно, през лятото на с.г. Тоню е подал молба да бъде приет за член на БСП. Той е приет и утвърден за член на БСП. Тогавшният председател на БСП Жан Виденов е отменил решението на Общинският съвет на БСП в Хасково с мотиви: „Кариерист. Укрил е истини в биографията си. Баща му е в затвора за убийство“. Тъй като „Рудолф“ се слави като топ-документалист, защо не публикува тези две молби в този сайт ?
5
Лелеее , както е тръгнала работата , скоро ще стигнат и до мене !
6
В голяма дилема съм! Чудя се кой е по-красив - Велислав Дърев или Кралю Маринов?!?!?!
7
Ето пак на линия е националният консултант по психиатрия Тони Диспансера, от дългата Му резервна скамейка с пудели !!! Българинът, когато е щастлив, яде и пие, а когато е тъжен-пие и замезва и затова ние от Шайката на ГЕРБ сме зад вас и с вас, ЗАВИНАГИ !!!
8
През 1976-77 Петър Стоянов беше командир на студентска лятна бригада.Т.е. другите ходеха на работа,а той спеше,докогато си иска.Така ,че наистина ПС беше солидно "репресиран от тогавашната власт.
9
Какво чудно виждате? Енирач на партията от боята.
10
Как квичат комунягите от всички партии, когато се разкрие, че в РБ всички с претенции за елит днес са или комуняги и доносници по задължение на членството в БКП или скрити лимонки - доносници на ДС - такива са всички "демократи" от сДС и "турци" или цигани от ДпС. В арменския етнос са доносници до 90% от етноса, ако не и 99%. Да не говорим за тези в "културата", там просто празно няма, дори таткото 3.14 дялко е един много емоционален и изчервяващ се доносник, който ходеше по Бургас и открито заплашваше народа, че щял да го накове в София.
11
Браво на Антон Тодоров. Смаза БСП-едерасите и ги накара та серат през устите си
12
Да само от ГЕРБ са чисти ,като момини сълзи!!!ха ха ха !
13
отговор на коментар
Тайните в биографията на Петър Стоянов до 1989 г. Как агент „Виктор“ се добра до властта .... Автор: Filip Filipov !!! ЕДИН ОТ ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА НЕРЕАЛИЗИРАЛИЯ СЕ ПРЕХОД Агент „Виктор“ спира декомунизацията – като спира закона за лустрацията ТОЙ СЕ ДВИЖИ С ПО-ГОЛЯМА ОХРАНА ОТ БОЙКО,ТОЙ ВЪРТИ ФИНАНСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ПОД НОСА МУ. ТОЙ СТОЙ ЗАД КМЕТА НА ПЛОВДИВ ИВАН ТОТЕВ. ТОЙ Е РЕАЛНИЯ СОБСТВЕНИК НА ХОТЕЛ”ИМПЕРИАЛ”, НА 5-та ПАЛАТА В ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР, НА ГОРАТА В ПАРК ОТДИХ И КУЛТУРА И НОВИЯ ХОТЕЛ НА КЦМ-ПЛОВДИВ СЕГА ИСКА ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ http://socbg.com/2017/11/%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD%D0%BE.html За да разберете ролята на Петър Стоянов в българския преход и причините за неговата активност напоследък трябва да се запознаете накратко с някои факти. Още непълнолетен – в гимназията в родния си град Пловдив проявява голяма политическа активност и е удостоен с поста комсомолски секретар. Държавна сигурност още от ученическата му възраст планира да го използва за своите цели. Семейството му и той са подбрани много внимателно от ДС. Майка му – Стоянка е в ръководството на казионното БЗНС в град Пловдив по комунистическо време и по време на комунистическата власт става общински съветник в Общинския съвет на гр. Пловдив. Брат и е партиен секретар в родното и село Долни Воден. Баща му Стефан, след като бива задържан и въдворен от ДС с цел вербовка подписва декларация за сътрудничество с ДС и става активен агент. По време на активното си сътрудничество дава подробна информация за опозиционно настроените към комунистическата власт. Кумове на Стоянка и Стефан са известни партизани, чиито имена ще спестим поради съображения, които не можем да съобщим в този текст засега /за тези, които биха се усъмнили в достоверността на тази информация ще уточним само, че могат да разберат повече за тях от съседите им, живущи в номенклатурната бяла кооперация до градската градина в гр. Пловдив, която се намира близо до турското консулство/. Стоянка и Стефан са много близки с генерал Томов от комунистическата армия. С подкрепата на ДС и Томов осигуряват на синовете си лека служба в казармата. Брат му – Емил Стоянов /активен агент на ДС/ се включва в борбата с дисидентите преди 10 ноември 1989г. като се включва в подписката срещу гладуващия за граждански свободи и демокрация намиращ се под домашен арест поет Петър Манолов /същата е публикувана в казионните вестници по това време/. Преди 10 ноември 1989 г. е изпратен на творческа командировка, като поет в ГДР. Емил Стоянов е главен редактор на казионните студентски вестници във ВСИ и ПУ гр. Пловдив. Активно се бори с това в университетския вестник да се публикуват материали с анти комунистически отенък до 1990г. Съпругата на Петър Стоянов – Антонина – агент на ЩАЗИ е вербувана по време на следването й в ГДР – Лайпциг от “братските служби”. Трябва да отбележим, че Антонина е завършила Международна търговия и отношения, а не право и за да и бъде призната юридическа правоспособност са приложени манипулации и нарушения на административните разпоредби от страна на Петър Стоянов и лобито на ДС в министерство на правосъдието. Въпреки силните им позиции, са необходими 2 години, за да легитимират това закононарушение. Баща й Найден – висш комунист – шеф на ветеринарната лечебница в гр. Пловдив по комунистическо време напуска семейството когато 16-годишна ученичка забременява от него и е принуден от партията да се ожени за нея, за да се замаже скандалната ситуация. След втория брак той продължава активно да общува с първото си семейство, като осигурява с партийна протекция приемането на Антонина в английската езикова гимназия в гр. Пловдив, а след това и следването и в Източна Германия. ДС допълнително впримчва Петър Стоянов и чрез съпругата му като се възползва от заснетите материали на нейни лични интимни срещи със актьор от театъра в гр. Пловдив и чужденци в един от известните мотели. Семейството на Антонина е със здрави комунистически убеждения – сестра и Цветанка Кузманова дълги години е ректор на „комунистическата крепост“ – ВСИ (Висш Селскостопански Институт) гр.Пловдив. Показателен е факта, че синът и Борис (в момента лекар – акушер гинеколог) 1994 г. участва лично в агитацията в полза на БСП, обикаляйки с автомобил Лада и плакати на БСП с други твърди симпатизанти преди изборите, които довеждат правителството на Жан Виденов на власт 1995г. Антонина има любовна връзка с Петър Делчев, отговорник за съд, адвокатура и прокуратура в ДС – Пловдив, преди 10 ноември. Петър Стоянов е направляван, така че да се внедри в средите на творческата интелигенция преди 10 ноември. За осъществяването на тази задача му съдейства Петър Анастасов /съученик на Людмила Живкова, чиито баща е бил шеф на ТКЗС в село Марково – пловдивско, заемащ поста I-и заместник началник отдел изкуство и култура към ЦК на БКП, когато началник на отдела е Владимир Живков. ДС помага на Петър Стоянов да издаде книгата „Разводът“ в тираж 8000 екземпляра и му осигурява контакти с представителите на интелигенцията преди 10 ноември. Осигурява му се контакт с интелигенцията по селскостопански бригади, където в непринудена атмосфера трябва да изпълнява песни на Висоцки и други на китара, заедно с д-р Златко Илиев /син на активни борци против фашизма и капитализма и член на БКП, а по настоящем на СДС/ и Лазар Лазаров. След като доказва способностите си на вътрешния фронт, Петър получава много по-отговорна задача. Възложено му е да стане личен адвокат на Паоло Денучи – италиански гражданин, агент на ДС обявен за издирване от Италия чрез Интерпол, заради връзки с мафията, пране на пари, сделки с износ на оръжия и търговия с наркотици. Тъй като Паоло Денучи е ограничен в своите пътувания, на Петър Стоянов е възложено да представлява неговите интереси като адвокат в чужбина. Целта е не само изпълняването на конкретните задачи, а и обучението на Стоянов с цел подготовката му за бъдещата му мисия. Стоянов посещава, като адвокат на Денучи Рим и Виена вече в качеството си на агент за свръзка. От чужбина се връща с нов автомобил Алфа Ромео – който заменя семейния трабант. Трябва да отбележим, че в последствие Паоло Денучи става собственик на пловдивския футболен клуб Ботев, чрез фирма „Дин-пан“, където Петър Стоянов е с 49%. Едно от най-важните досиета унищожени от ген.Семерджиев е това на Петър Стоянов – агент „Виктор“. След 10 ноември Стоянов отстоява позициите на „перестройката“ и светлосините идеи. Той става говорител на СДС, но не дава нито една пресконференция. В родния му град Пловдив работи в СДС с братя Огнян и Славян Сапареви. Единия от тях става шеф на телевизията с подкрепата на БСП, а другият в последствие, както знаем стана депутат от БСП през 2001 г. Действайки съвместно с д-р Емануил Манев, Николай Близнаков и братя Сапареви, братя Стоянови активно подриват анти комунистическите сили като застават твърдо против стачката на 39-мата гладуващи депутати срещу комунистическия вариант на новата Конституция. /трябва да отбележим, че сред 39-мата има активни агенти на ДС/ Все още силното СДС Пловдив се опитва да спре Петър Стоянов. Координационния съвет на СДС гр. Пловдив през 1991 г. се взима решение, че не трябва да се допуска до ръководни постове, поради това че е използвал фалшифициран протокол с номинация от 106 члена на гражданските клубове за демокрация в квартал Тракия, а организация с толкова члена там няма /в момента това писмо се съхранява от синдикалния лидер на „Подкрепа“ гр. Пловдив – Атанас Кръстев/. След това се взима и решение за неговото изключване. Кукловодите от ДС обаче намират обиколен път за осигуряване на техния план чрез т. наречения “софийски маршрут”. Петър Стоянов се сближава с Радой Ралин, Йордан Василев и кинорежисъора Евгени Михайлов. Работи съвместно и с Филип Димитров – /по настоящем взима всеки месец от лобито на Стефан Софиянски 3000 лв. от общинска банка – София под формата на заплащане на юридически услуги и ползва офис на бул. Витоша/. За Филип Димитров няма да говорим в този текст подробно. Стоянов бива назначен със съдействието на Лучников и Ф. Димитров за зам. правосъден министър, като са заобиколя мнението на координационния съвет на СДС Пловдив и групата от 13 народни представители на СДС от Пловдив. В последствие Лучников разбира трагичната си грешка, когато е твърде късно. Ф. Димитров назначава бащата на П. Стоянов – Стефан Стоянов за областен управител на Пловдив, грубо не съобразявайки се с мнението на координационния съвет на СДС Пловдив, който има издигнати 4 официални кандидатури. Като зам. министър Стоянов веднага се облагодетелства с покупката на безценица на голям ведомствен апартамент в ЖК „Дървеница“, който в последствие препродава на много висока цена. След падането на правителството на СДС от власт – декември 1992 г. Петър Стоянов стои на поста зам. министър до април 1993 г. като си отива последен от екипа на СДС, за да не се разкрие ролята му. След това ползва офис в шест етажната сграда на бившата „Орбита“, използвана преди това за комсомолски нужди, – в близост до един от офисите на ген. Любен Гоцев. По време на цялата си политическа кариера поддържа постоянни контакти с ген. Гоцев като една от срещите им в хотел Шератон бива засечен от функционери на СДС, но случая успешно е потулен. В родния си град Пловдив изгражда политически и бизнес кръг, в който фигурират бизнесменът Рашко Груев с верига от бензиностанции „Хаджията Груев“, Андрей Павлов собственик на ресторант „Малкия Новотел“, Анастас Бадев зам. кмет по културата в община Пловдив (от семейство на активни борци от смолянския край. В момента негови роднини са на ключови позиции в управляваната от БСП община в град Смолян.), Младен Влашки, член на НИС на СДС – дясната ръка на Петър Стоянов в СДС /народен представител 1997-2001 от СДС – вербуван от ДС още като ученик в немската езикова гимназия в гр. Пазарджик, след като участва в унищожаване на дневници и обир на Кореком със свои съученици. За разлика от съучениците си не получава наказание, след като е задържан поради съгласието си за сътрудничество. Вербуван е от кадровия служител на ДС Максим Радев, който след преместването си в гр. Пловдив отговаря за културните дейци и участва в групата на ДС, ръководещи обкръжението на П.Стоянов. Единствения български студент от Пловдивския Университет пратен за една година да пише дипломната си работа за Херман Хесе в Австрия преди 10 ноември. Като студент е бил в един УЧКОМ със следващия по същото време в ПУ настоящ министър на МВР – Румен Петков. Като президент Петър Стоянов съдейства да бъде отново заведен като действащ агент на службите, за да не бъде разкрит от комисията към Народното събрание. Едно от най-наглите документни престъпления в историята на българския съд е свързано с П.Стоянов. ДС „изпира“ предварително имиджа на Стоянов за президентските избори като по време на издигането му за президент организира заличаването на следите на започналото бракоразводно дело с Антонина, заведено в асеновградския съд, заради връзката и с военен прокурор. Скандалът между тях излиза извън контрол, но скоро е потушен от господарите от ДС, които ги принуждават да се сдобрят и притискат военния прокурор да се раздели с Антонина. Сотир Цацаров шеф на асеновградския съд разпорежда заличаване на следите от започналото дело. За 2 нощи книгата с номерата на бракоразводните дела е преписана наново и следите са заличени от служителите. За благодарност за добре свършената работа Сотир Цацаров е назначен впоследствие за шеф на пловдивския съд. Едно от най-важните неща, които трябва да се знаят е че кукловодите в БСП умишлено издигат Пирински за кандидат президент, знаейки за проблема с двойното му гражданство, който го лишава от правото да бъде кандидат Президент, за да може да предизвикат объркване сред избирателите си като сменя в последния момент кандидатурата му с тази на слабо известния и неборбен кандидат – Иван Маразов. По този начин се помага на избирането на Петър Стоянов. Така дългоподготвения агент „Виктор“ достига върха на своята кариера като бива избран за български президент. Оттук нататък генералите на ДС осъществяват един от най-успешните си ходове, когато Стоянов успява да спечели доверието на американци и западноевропейци. Започва висшия пилотаж, когато от една страна чрез агент „Виктор“ трябва да бъде спряна декомунизацията – като се спира закона за лустрацията, всяват се раздори в СДС чрез приближените до него Христо Бисеров, Евгени Бакърджиев и Стефан Софиянски, а от друга той се представя за пламенен демократ във външнополитически план. Успява да спечели доверието на някои западни служби и им представя погрешна информация за ставащото в държавата. Трябва да отбележим, че освен че е направляван от ген. Гоцев и неговото обкръжение Стоянов успява да заблуди редица западни фактори, че е техен човек и да трупа политически и материални облаги от това. Проявява също и голяма лична амбиция и находчивост в своя кариеризъм. Към момента цялата пловдивска община е завладяна от Стоянови и доста от ключовите позиции в правителството на Бойко. Отбелязваме накратко някои от материалните придобивки на сем. Стоянови: 1. Парцела на улица „Строител“ гр. Пловдив, на който се намира имота на родителите на П. Стоянов е взет на безценица по комунистическо време. Раздавани са парцели на комунисти и висши военни. 2. Пета палата на Пловдивския Панаир – на името на подставеното лице Наташа Тодорова, която в момента съжителства с общинския съветник в гр.Пловдив от НДСВ, а преди това от СДС Андрей Захариев /бивш агент на ДС/. 3. Усвоени около 1000000 лева от двата милиона дадени от Майкъл Чорни, чрез M-tel за финансиране на Роженския събор. 4. Значителни материални подаръци по време на I-та му кандидат президентска кампания от Красимир Стойчев /“Трон“/, който след взрива пред жилището му до хотел Радисън в София и убийството на баща му в Австрия се оттегли от видимия политически и бизнес живот. 5. Голяма къща с дворно място в Бистрица, където зимата прекарват родителите на П. Стоянов. 6. Огромен свръх луксозно обзаведен апартамент до Народния театър в София, купен от наследниците на архитект Гендович. 7. Огромен мезонет в Лозенец 8. Апартамент в кооперацията до парк хотел Москва, построена с парите на външното разузнаване по времето на мандата на Димо Гяуров принадлежащ на Емил Стоянов. 9. Вила в Симеоново на Емил Стоянов. 10. Луксозния хотел „Империал“гр. Пловдив, /бившо студентско общежитие „Каменица“/, намиращ се до дома на родителите на П.Стоянов. 11. Цех за обработване на дървен материал – дъскорезница в Лъки. 12. Сем. Стоянови реституират 1000 декара гори около село Манастир, въпреки че са имали собственост от 200 декара и са едни от единичните случаи на реституция на гори в България, поради това че горите според компетентните органи са били държавна собственост и преди 9 септември ,а хората са копували правото на сеч и ползване. В момента реституираните земи безконтролно се сечат от семейството. 13. 40% от акциите на Комбинат за Цветни Метали – Пловдив. 14. Кланица в село Маноле, приватизирана от бащата на Антонина – Найден, с помощта на бащата на П.Стоянов – Стефан по време на мандата му като областен управител. 15. Източени в сътрудничество с Анастас Бадев и Младен Влашки 200000 лв от програма „Европейски месец на културата“, чрез фондация “ Европейски месец на Културата“ , чиито едноличен управител е Бадев. (Роднини – подставени лица на Бадев в момента са в спор с бизнес партньори за собственост върху хотел на черноморието) 16. Участие в най-големия грабеж в историята на гр. Пловдив – заграбването на 144 декара от гората до гребната база от „Увеселителен Парк“ АД съвместно с Иван Павлов (братовчед на Илия Павлов)- представител на РЕИ Холдинг – фалирало дружество от бивши служители на ДС, чрез офшорни фирми регистрирани от Димо Гяуров (бивш любовник на Антонина) по време на мандата му като шеф на НРС. Фамилия Стоянови и тяхното обкръжение – 33% от стойност на земята приблизително 30000000 евро. 17. Апартамент в Лондон 18. Апартамент в Женева 19. Влогове в швейцарски банки. Трябва да отбележим, че дъщерята на Стоянов – Фани учи в най-скъпото учебно заведение в Швейцария, като месечните и разходи са около 4000 швейцарски франка. Сина му учеше в Лондон, също в свръх скъпо учебно заведение. Чрез П. Стоянов (агент „Виктор“) генералите от ДС прикриха голяма част от агентите-политици, чиито дела ген. Семерджиев не успя да унищожи като ги активираха отново като действащи сътрудници. Постигнаха фарса на 2 последователни президентски избора да издига свои кандидати един срещу друг и така да си гарантира абсолютната сигурност на успеха. Успяха да заблудят западната общественост за ставащото в България . ДАЛИ ?! ДА , ама - НЕ ! Автор: Filip Filipov
14
Мне,Пешо Коня е демократ!Дърева е топена само от идин пожарникаръ от Банкя!
15
отговор на коментар
Тайните в биографията на Петър Стоянов до 1989 г. Как агент „Виктор“ се добра до властта .... Автор: Filip Filipov !!! ЕДИН ОТ ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА НЕРЕАЛИЗИРАЛИЯ СЕ ПРЕХОД Агент „Виктор“ спира декомунизацията – като спира закона за лустрацията ТОЙ СЕ ДВИЖИ С ПО-ГОЛЯМА ОХРАНА ОТ БОЙКО,ТОЙ ВЪРТИ ФИНАНСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ПОД НОСА МУ. ТОЙ СТОЙ ЗАД КМЕТА НА ПЛОВДИВ ИВАН ТОТЕВ. ТОЙ Е РЕАЛНИЯ СОБСТВЕНИК НА ХОТЕЛ”ИМПЕРИАЛ”, НА 5-та ПАЛАТА В ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР, НА ГОРАТА В ПАРК ОТДИХ И КУЛТУРА И НОВИЯ ХОТЕЛ НА КЦМ-ПЛОВДИВ СЕГА ИСКА ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ http://socbg.com/…/%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0… ..................................................................................................................................................... Трябва да отбележим, че дъщерята на Стоянов – Фани учи в най-скъпото учебно заведение в Швейцария, като месечните и разходи са около 4000 швейцарски франка. Сина му учеше в Лондон, също в свръх скъпо учебно заведение. Чрез П. Стоянов (агент „Виктор“) генералите от ДС прикриха голяма част от агентите-политици, чиито дела ген. Семерджиев не успя да унищожи като ги активираха отново като действащи сътрудници. Постигнаха фарса на 2 последователни президентски избора да издига свои кандидати един срещу друг и така да си гарантира абсолютната сигурност на успеха. Успяха да заблудят западната общественост за ставащото в България . ДАЛИ ?! ДА , ама - НЕ ! Автор: Filip
16
КАЗАХ ЛИ ТИ ДА НЕ СЕ ИСКАЗВАШ КОГАТО ИМАШ РАСТРОЙСТВО.
17
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
отговор на коментар
В ГЕРБ не може да те приемат ако ни си бил член на БКП
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Като ви говорех аз, че скоро и за Иисус Христос ще извади компромат, вие не ми вярвахте. А сега да видим, коя ще е следващата жертва на параноята на Тончо Лудия...
22
Боко банкянският Исус, Костов ромският Исус
23
Единствено Тодоров може да еб.е ма.мата на кому.нисти и чен.гета в това блато. Само той! Вижте как под всяка публикация свързана с него като под команда се изливат едни и същи, копи хейс идио.тщини, които нямат нищо общо с теемата на публикацията. Очевидна червена тролска пом.ия.
24
mein gott,dieser trottel,das kein nicht sein.
25
Тончо , свиню улава , щиле метиляво , яз кажувах ли ти да ме питаш преди да говориш ? Ей че ти наврем лимонка у г.зо ! бе мене американцинце ме дебнат от сто годин да ме ебн.т и ти техниот човек апеш . Млъквай го.едо радневско !
26
ПИТАНЕ: ЗАЩО и КАК става така,че САМО другарят Тодоров се добира до тези СЛЕДИ? И ПАК питаме,НАИСТИНА ли КНИГАТА "Шайка" е написана от другарЯТ Тодоров? КОЙ е ТОЙ,другарят Тодоров????
27
По принцип за да те пуснат от лагер трябва да подпишеш декларация. това всички го знаят. но дали след това е доносничел е друг въпрос.
28
Интересно, за какво и е притрябвало на Дърева връзка с бракоразводен адвокат? Че тя мъж не е помирисвала през живота си. Грозилище!
29
Крадливата БСПдирастия водена от Импексовата барсала и Румен тиквоча, са налазели отдавна всичките лостове на управление във държавата, и ако не скокнем да я изметем, ще си загинем като раса и държава..
30
ПРОСТ БЪЛГАРСКИ ОВЧАРСКИ НАРОД КОМУНИСТИЧЕСКИ. НО И ЗАПАДА Е ВИНОВЕН ЗА ДЕРЕДЖЕТО.ВСИЧКИ СА ОТ КОТИЛОТО НА БКП - ДС -ЗАТОВА АМЕТ ЦИГАНИНА ГО ОХРАНЯВАТ .
31
В пловдивската образцова гимназия /бивша "Лиляна Димитрова/ господин Стоянов беше един от най-активните комсомолци и знаменосец на гимназията през последните си години като ученик.Особено ярка личност!
32
ЦИТАТ НА ГЕРОЯ ИЛИЯ МИНЕВ ИЗГНИЛ В КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЗАТВОРИ И КАРЦЕРИ НО ОСТАНАЛ ГОРД БЪЛГАРИН А НЕ РУСКА ПОДЛОГА.
33
Архивите са живи. Всичко трябва да се знае иначе зависимости до гроб.Затова сме на това дередже.
34
МИ ТО 2 МИЛИОНА КОМУНИСТИ - ВЕРНИ НА ПАРТИЯТА И НА ГОЛЕМИЯ БРАТ И ДВА МИЛИОНА АГЕНТИ- ДОНОСНИЦИ, КАТО МАХНЕМ ДЕЦАТА, ЦИГАНИТЕ И ОТ ТУРЦИТЕ, КОИТО НЕ СА ВЕРБУВАНИ, МАЙ НИКОЙ НЕ ОСТАВА?
35
Тонка ,каква гнусотия лъха от всяка твоя тиражирана от сайта изява,думи няма човек.Като тези на водещияте офицер и преди и сега!Тонка питай шефа си за регистъра в екз,единствен дето са описани делата,които не се водят по правилита и инструкцията за оперативен очет.Дали пък там няма нещо и за разскрити и превербувани предатели и техните копелета...Мъка,мъка Тонка
36
Господин Николов, много Ви благодаря за фактите за фамилията на президента Стоянов. Всички трябва да знаем кой е Петър Стоянов. Ако той се счита за оклеветен, нека Ви заведе дело, нека докаже на тези, които гласувахме за него, че това са лъжи. Потресена съм, ако това е вярно, дано не види светъл ден!
38
Който спира закона за лустрацията - няма какъв друг да е, освен прикрит комунист или просто безпринципен кариерист без връзка с какъвто и да е морал или нормална логика. Малко се казва по - горе за брата - Емил Стоянов, който не пада по - долу по отношение на кариеризма и алчността.
39
Беше разработвана от ДС Пловдив, без да знаят, че тя е агент на ЩАЗИ. Търсеха се данни за нея по линия на лични интимни контакти и връзки с чужденци. Съществена е ролята в осигуряването на компроматериали, особено от срещи в хотелите на Балкантурист и агентурни сведения на кап.Димитър В.Вълков ДС, ОУ МВР Пловдив. Събраната от него информация, аудио записи,снимков материал е част от папка с материали предоставени на Иван Костов, с които той контролира тогавашния президент П.Стоянов. Впоследствие служителя на ДС е адвокат на Златомир Иванов-Баретата, а после придобива статут на ЧСИ в София.
40
Между другото Петър Стонов е и евреин
41
Естествено че е донасял...пука му сега нали е на добър европейски пост !
42
Хранете вълчетата, за да ви изядат един ден. Т е о к р и т. "Идилии"
43
отговор на коментар
Тоя горния е леко луд
44
Ако всичко написано по -горе от Николов е вярно за Петър Стоянов и фамилия съм потресен.В тази държава на какво да вярват хората ? Страшно е колко неща излизат наяве от средите които са управлявали държавата и които в момента си показват фалшивия образ.И да иска някой да помогне на България е невъзможно при наличието на толкова машинации и подлост за домогване до власт.Просто няма спасение за хората които са честни .Ще бъде мисия невъзможна все едно човек да скочи в пропаст пълна с отровни змии.Излиза че всичко е много страшно или по точно до болка мръсно и не поправимо!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Имате ли доверие на Иван Гешев? Вярвате ли, че ще поведе битка с корумпирани политици, олигарси и организирана престъпност?
Общо гласували: 1953
архив

Отива мъж при психолог и казва: - Всичко в живота ми е прекрасно, но ми липсват силни усещания. Как да си кача адреналина? Опитах всичко - скокове с парашут, бънджи, подводно плуване и т.н. Искам нещо ново. - Хванете си любовница. - Имам си три, не помага. - Тогава разкажете за тях на жена си.

 

няма нови новини
Днес: 157
hot
най-четени новини в момента
сега
3396
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Министри бистрят връщането на децата в училище - родителите не ги пускали от страх, че ще им ги вземат (ОБНОВЕНА)
x
МИСТИЧЕН ДЕН: Този пророк познал случването на нещо велико
x