Анулирани полети от и за Франкфурт на летище София

Животът днес

Анулирани полети от и за Франкфурт на летище София

17893
на 25.07.2024
Анулирани полети от и за Франкфурт на летище София
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Протест на екоактивистите от Last Generation блокира работата на летището във Франкфурт. От управата на аеропорта съобщиха, че всички полети са забавени заради демонстрацията.

препоръчано

Заради протеста са били анулирани и полет на Lufthansa за София, кацащ в 11:20 часа и за Франкфурт, излитащ в 12:00 часа, показва справка на сайта на родното летище.

Впоследствие въздушният трафик беше възобновен, след като екоактивистите успяха да получат достъп до територията на летището. Все още обаче не всички писти работят напълно, каза говорител на франкфуртското летище.

Ако ви предстои пътуване в тази посока - добре е да проверите последната информация от летищните власти.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК