АПИ предупреждава за затруднения при купуването на винетки

Животът днес

АПИ предупреждава за затруднения при купуването на винетки

3815
преди 5 часа
АПИ предупреждава за затруднения при купуването на винетки
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Възможни са проблеми при купуването на винетки тази сутрин.

препоръчано

От Агенция „Пътна инфраструктура” съобщават, че между 8 и 10 часа ще бъдат извършвани дейности по актуализация на електронната система за събиране на пътни такси.

Заради това не се изключват проблеми при купуването на електронни винетки и маршрутни карти чрез терминалите за самотаксуване, както и на гишетата на Агенция “Пътна инфраструктура“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Голям рев за този арестувания с белязаните пари - по същия начин Киро арестува Севда. Равно отдалечен премиер значи нова сглобка, но по-лоша. Ако сме на власт, пускаме Плана за възстановяване (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Голям рев за този арестувания с белязаните пари - по същия начин Киро арестува Севда. Равно отдалечен премиер значи нова сглобка, но по-лоша. Ако сме на власт, пускаме Плана за възстановяване (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК