АРГУМЕНТИ И ФАКТИ: Грубият секс е... комплимент за жената

ШАРЕН СВЯТ

АРГУМЕНТИ И ФАКТИ: Грубият секс е... комплимент за жената

21091
на 06.12.2019
АРГУМЕНТИ И ФАКТИ: Грубият секс е... комплимент за жената
Автор:   ПИК

Доскоро тя живяля в безобразна заблуда, че през годините й се е случвал „груб секс“. Че е преживяла есенцията на примитивното в леглото, че е скубана достатъчно, че сластният й задник е видял бая шамари, че зърната й са били нееднократно охлузени от варварско щипане.

препоръчано

Цялата тая нейна сексуална убеденост се оказала бошлаф работа, докато не започнала да споделя интимности с настоящия й партньор. Доста услужливо още в началото била подшушнала, че много обича да я пошляпват, та още през първия ни път е изяла плесниците за един сезон напред.

Харесва ви спорадичната грубиянщина на мъжа в кревата ви, която е в ярък контраст на внимателната му натура извън него. Харесва ви първобитното блъскане в стената, изкъртването на тръбите в банята, невежливите синини по бедрата ми. Харесва ви недодялана повърхност на грапавия секс.

свързани новини

Какво означава, когато мъжът е сексуално груб?

Какво говори за любовника, ако къса дрехите ви, ако ви държи толкова силно за врата, че е на косъм от това да приключи земния ни път, ако желязно е застопорил ръцете зад гърба ви, докато правите секс? Трябва ли това насилствено поведение да ви притеснява? Зависи дали това ви харесва или е с една идея по-пресилено преживяване, отколкото може да понесете.

Обикновено по-грубият секс означава две неща.

Той е страстен мъж, който не се срамува да прави това, което му харесва, и който притежава достатъчно мъжка сила и сексуална свобода, за да не бъде спъван от някакви „порядки“ за благоприлично поведение.

Господин с достатъчно топки, за да не се страхува от евентуален отказ от страна на партньорката си.

Грубото му поведение може да означава, че той се чувства достатъчно удобно с вас и че няма нужда да слага маски и юзди на своята сексуалност, само и само да ви се хареса. Той разчита на женската ви природа да се отнесе благодарствено на неговата изначална първичност.

Той наистина е привлечен от жената.

Колкото повече си пада по вас и ви иска плътски, толкова по-сурово ще се отнася към вас между чаршафите. Сетете се какво сме в състояние да направим, когато сме освирепели от глад. Ядене с ръце, късане на месо със зъби, поглъщане на храната за секунди. Същото е и с него. Изпива ви за секунда. Ако мъжът ви върти безпощадно грубо в леглото, с настървеност, присъща на току-що излязъл от затвора престъпник, дори и да ви вижда постоянно, то тогава трябва да приемете като комплимент това настървение към вас. Разбира се, това важи само и единствено, ако недодяланото му поведение ви харесва и ви носи доволство.

Сподели:
Бомба x
Ето какви храни трябва да избягвате по зодии Ето какви храни трябва да избягвате по зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд Земеделие: Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това