Арестуваната след мелето с мигранти и набедена за наркоманка: Преживях ад, книжката ми още е отнета. Никой не ми се извини

Крими

Арестуваната след мелето с мигранти и набедена за наркоманка: Преживях ад, книжката ми още е отнета. Никой не ми се извини

13908
преди 4 часа
Арестуваната след мелето с мигранти и набедена за наркоманка: Преживях ад, книжката ми още е отнета. Никой не ми се извини
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След катастрофата, ареста и унижението – пострадалата в сблъсъка с кола с 11 мигранти в София, на която часове по-късно беше направен полеви тест за дрога и беше държана като престъпник 16 часа в районното на фона на травмите си – е невинна.

препоръчано

В събота вътрешният министър Атанас Илков съобщи, че кръвната проба на Антоанета Борисова е отрицателна, без следи от наркотици и забранени вещества. Тоест Антоанета каза истината, а полевият тест, заради който тя беше третирана като престъпник, е фалшив.

Междувременно преди дни тя си направи допълнително паралелно кръвно изследване в Съдебна медицина, което също показва, че кръвта ѝ е чиста от наркотични вещества.

Ще си търся правата. Ще стигна докъдето трябва. Защото всичко, което преживях, беше един ад. Има много такива подобни случаи, за които хората си носят последствията. Остават без работа, биват набедени, че употребяват наркотици пред обществото. До излизане наяве на истината, а именно, че не употребяват - им нанася трайни психически травми, разказа в ефира на Нова телевизия пострадалата при катастрофата с автомобил с 11 мигранти в София Антоанета Борисова.

По думите ѝ шофьорската ѝ книжка все още е отнета, въпреки че се доказало, че не е употребила наркотици.

Очаквах някой да ми се обади, за да ми се извини за причиненото неудобство, но до момента никой не го е направил. Затова ще обжалвам всичко - задържането, неправомерното отнемане на свидетелството за правоуправление, категорична е Борисова. 

В заключение тя се надява, че човекът, който е разпоредил задържането ѝ, да получи наказание. А в МВР вече е в ход вътрешна проверка по случая.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК