Арестуваха алкохол без бандерол

Крими

Арестуваха алкохол без бандерол

5294
на 18.05.2013
Арестуваха алкохол без бандерол
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

250 литра алкохол без акцизен бандерол са иззети при полицейска операция на служители от ТЗ „БОП” – Разград, проведена на 17 май - съобщиха от полицията.

препоръчано

Около 16 часа по пътя Разград – Шумен в село Ушинци е спрян товарен автомобил „Фиат Пунто”, управляван от 59-годишен мъж от Разград. При извършените процесуално-следствени действия, претърсване и изземване, в автомобила са открити 25 туби от по 10 литра с алкохола. По случая е образувано досъдебно производство.

Мъжът е задържан за 24 часа в РУ "Полиция"-Разград. Преди два месеца, отново при операция на ТЗ”БОП”, криминално проявеният М.С. бе задържан с други 310 литра нелегален алкохол.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК