Арестуваха бившата жена на пернишкия кримибос Стоян Драгановеца. Ирена закопчана заради биткойни

Региони

Арестуваха бившата жена на пернишкия кримибос Стоян Драгановеца. Ирена закопчана заради биткойни

23074
на 20.05.2020
Арестуваха бившата жена на пернишкия кримибос Стоян Драгановеца. Ирена закопчана заради биткойни
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес следобед почерня от полиция в местността Попина лъка над Сандански. Мощната група полицаи щурмували вила в местността, стопанисвана от бившата съпруга на пернишкия кримибос Стоян Кръстев-Драгановеца. Във вилата били открити множество машини-миньори за "копаене " на виртуална валута - биткойни, съобщава "Струма.ком"

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Задържана е Ирена Кръстева, за която бил получен сигнал, че краде ток за машините си. Сумата е огромна, съобщават източници. Кръстева е закарана в полицейското управление в Сандански, където е постановено 24 часово полицейско задържане.

В момента бившият и съпруг Стоян Кръстев-Драгановеца излежава 8-годишна присъда за трафик на хероин. Той бе задържан от ГДБОП и криминална полиция с 35 килограма хероин в района на магазин Метро, край Благоевград. Работата по изясняване на случая продължава.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК